שיחזור דיסק קשיח

• פותח הנושא 22
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הלך לי הדיסק קשיח יש לי בו עבודות חשובות מאוד, איך אפשר לשחזר במחיר סימלי.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
תן את הדגם ואת הגודל ואת השתלשלות הענינים יתכן שאני יוכל לעזור לך

• הוסף לסימניות
הדיסק קשיח כרגע לא אצלי, אבל אמרו לי שהוא פגום אני אברר בהקדם איזה סוג הוא ומה התקלה בדיוק ואני אחזיר תשובה.
תודה על ההענות

• הוסף לסימניות
אם הוא תקול פיזית הסכום כנראה לא יהיה סימלי..
אם לא - אוכל לעזור

• הוסף לסימניות
דברתי עם תכנאי על הבעיה והוא אמר לי שיש סיכוי שהבעיה היא בבקר, הוא המליץ לי להשיג דיסק קשיח בדיוק כמו שלי ולהחליף את הבקר. אני לא יודעת בדיוק איזה סוג הדיסק קשיח אבל המודל שלו הוא: hcs726o6om9at00 אני ממש לא מבינה בזה כלום אבל אני רוצה לשאול אם הרעיון נראה לכם, או אם יש למשהו כזה דיסק קשיח והוא יכול לנסות לעזור לי

• הוסף לסימניות
היתה לי שאלה אחרת אבל אני המנע מלכתוב כעת

בכל מקרה צלמי את המפרט ותעלי לפורום כך ידעו יותר טוב מה את מחפשת

• הוסף לסימניות
מספר הדגם לא נכון (יתכן שהכנסת תברקוד)
אנא חפשי את שם היצרן ושם המודל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה