שיחזור כרטיס זיכרון

• הוסף לסימניות
האם יש כזה דבר לשחזר תמונות מכרטיס זיכרון אחרי שצילמו איתו?

• הוסף לסימניות
שחזור כרטיס

יש מישהו בשם מרק בבני ברק שיכול לעזור בזה
יש לי נסיון טוב איתו
מרק טלפון 0546697750

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי7935;1885098:
אם צילמו אז זה מוריד את האיכות
מה זאת אומרת מוריד,
מraw לjpeg?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי7935;1885102:
זה מוריד את הרזולוציה
משהוא שאפשר לעבוד ולפתח ממנו אח"כ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי7935;1885102:
זה מוריד את הרזולוציה

בדר"כ או שאפשר לשחזר או שלא.

מה שלפעמים יכול להיות שנשמרים בנוסף לקובץ המלא קבצי PREVIEW קטנים- ויכול להיות שלא תהיה הצלחה לשחזר קבצים מלאים אלא רק את הפריוויו.

• הוסף לסימניות
בקיץ האחרון קרה לי דבר מוזר תוך כדי צילום זה כתב לי card error וזהו מאז שום מחשב לא קורא אותו והוא מחכה לגואל. חושבים שיש פתרון?? אני אשמח לשמוע
זה קרה תוך כדי צילום בים (יכול להיות שזה קרה ממעט מים שהגיעו?? המצלימה עובדת מעולה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sari gurt;1883617:
האם יש כזה דבר לשחזר תמונות מכרטיס זיכרון אחרי שצילמו איתו?

כן אפשר בד"כ משתחזר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י digital gol;1883623:
יש מישהו בשם מרק בבני ברק שיכול לעזור בזה
יש לי נסיון טוב איתו
מרק טלפון 0546697750
מישהו יודע האם הם אמינים?

• הוסף לסימניות
אני גם מחפשת טכנאי שיצליח לחלץ לי קבצים מדיסק קשיח חיצוני שנפל.

אשמח לשמוע עם מצאת מישהו טוב ואמין.

• הוסף לסימניות
תנסו אצל יהודה בפוטו איכות

• הוסף לסימניות
הבאתי את הכרטיס שלי לאילו שהמליצו בתחילה
והם נשמעים לי לא אמינים לכן רציתי לשמוע עם
מישהו מכיר אותם

• הוסף לסימניות
מכירים מישהו מקצוען בירושלים? וכמה בערך עולה דבר כזה? (שיחזור כרטיס זיכרון)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shandy;1892875:
אני גם מחפשת טכנאי שיצליח לחלץ לי קבצים מדיסק קשיח חיצוני שנפל.

אשמח לשמוע עם מצאת מישהו טוב ואמין.

אם זה נפל ברוב המקרים זה הלך לי יש כונן קשיח שנפל וגם ביפן לא הצליחו לשחזר וגם ששילמתי מאות דולרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה