שיחזור כרטיס מצלמה

• הוסף לסימניות
הכרטיס שלי הוכנס למחשב עם וירוס ונמחקו כל ה30 ג'יגה
יש לי שם תמונות חשובות מאד (כל תמונות הברית ופדיון הבן של הבן הראשון!)
הבאתי את זה לחנות ברבי עקיבא בבני ברק ולקח לי 150 ש"ח ואמר שיכול לשחזר בין 70-100 אחוז
אחרי השיחזור אני מגלה שהוא שיחזר רק 5.5 ג'יגה (מתוך 30) ושום תמונה לא של הילד
והוא אמר לי שזה מה שהצליח לעשות
השאלה שלי האם יש עדיין סיכוי לשאר התמונות ואם כן אשמח שתיידעו אותי על מישהו מוצלח בבני ברק שיכול לעזור לי

תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
שיחזור כרטיס מצלמה

נכתב ע"י חיים ברק;2265727:
הכרטיס שלי הוכנס למחשב עם וירוס ונמחקו כל ה30 ג'יגה
יש לי שם תמונות חשובות מאד (כל תמונות הברית ופדיון הבן של הבן הראשון!)
הבאתי את זה לחנות ברבי עקיבא בבני ברק ולקח לי 150 ש"ח ואמר שיכול לשחזר בין 70-100 אחוז
אחרי השיחזור אני מגלה שהוא שיחזר רק 5.5 ג'יגה (מתוך 30) ושום תמונה לא של הילד
והוא אמר לי שזה מה שהצליח לעשות
השאלה שלי האם יש עדיין סיכוי לשאר התמונות ואם כן אשמח שתיידעו אותי על מישהו מוצלח בבני ברק שיכול לעזור לי

תודה רבה מראש

סיכויים טובים מאד 0527134596 בירושלים

• הוסף לסימניות
הוא הכניס בחזרה את התמונות ששיחזר לכרטיס?
אם כן, סיכויי השיחזור הם נמוכים מאד.

• הוסף לסימניות
בשלב זה לאחר שכבר מישהו עבד על הכרטיס, אם התמונות חשובות לך , לך רק למישהו מקצוען

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובות!

הוא החזיר את התמונות ששיחזר לכרטיס
אני נמצא בבני ברק ואשמח לדעת על מישהו מקצוען בבני ברק
וכן לדעת כמה יעלה לי כזה דבר

תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים ברק;2268014:
הוא החזיר את התמונות ששיחזר לכרטיס
;( עצוב מאד
ולעניינו, המקום שנדרס על ידי החומר החדש שנכתב (5.5 ג'יגה שזה המון ביחס לתמונות שאתה מחפש) אין מה לעשות
השאלה היא, אם מיקום התמונות המדוברות היו כתובים (שמורים) ב24.5 ג'גה שלא נכתבו חומר חדש

• הוסף לסימניות
אני לא שאלתי, אני אמרתי !
נכתב ע"י חיים ברק;2268316:
אני לא יודע מה הוא בדיוק עשה
אני כן יודע
הוא דרס 5.5 ג'יגה של הכרטיס עם חומר חדש
מה שהיה במיקום הזה, אין אפשרות לשחזר !

• הוסף לסימניות
תראה , יתכן מאוד שישנם קבצים שפשוט נהפכו למוסתרים והם בכלל לא נמחקו - תבדוק!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avshalom05;2270000:
קשה להאמין
אם כן - להערכתי - החנות מרבי עקיבא בני ברק היה מוצא אותם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Datarecover;2270027:
קשה להאמין
אם כן - להערכתי - החנות מרבי עקיבא בני ברק היה מוצא אותם

כן, אבל את החנות זה לא מעניין - הוא אמר לו תשחזר את מה שמחוק - התוכנה לא מזהה את זה כמחוק, אז את זה הוא לא שיחזר...... יתכן--- שווה לבדוק שניה אחת...

• הוסף לסימניות
החנויות מהסוג הזה לא פעם ולא פעמיים הורסים כרטיסים. הגיע אליי כרטיס לשיחזור שחנות מוכרת בתחום הצילום טיפלה בזה ולא הצליחה לשחזר, ותוכנת שיחזור יחסית פשוטה הצליחה לשחזר את כל החומר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2270180:
החנויות מהסוג הזה לא פעם ולא פעמיים הורסים כרטיסים.
Tell me about that
השחזורים הכי הזויים מגיעים אלי מ"מומחים" כאלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2265916:
הוא הכניס בחזרה את התמונות ששיחזר לכרטיס?
אם כן, סיכויי השיחזור הם נמוכים מאד.

זה הקטע שהורג אותי הכי בתחום הזה,

זה שכל אחד שלא קרא ולא שנה , ונראה לו שהוא יודע להפעיל GETDATABACK לוקח מאנשים כסף רב על שחזור , מילא.
בעיה שלהם שלא ביררו.

אבל המפגרים ששמים את החומר בחזרה בכרטיס (או בדיסק או מה שלא יהיה) -זה אני כבר לא מצליח להבין.
ממ"נ , או שאין לו מושג שהוא הורס ואז מה הוא עושה כאן בכלל ?
ואם הוא יודע ועושה בכוונה כדי שלא ילכו למקום אחר , אז הוא סתם מושחת.

ד.א.
מודעה רבה ,
הרבה מקומות שחזור , ואני מדבר על גם המקומות הכי יוקרתיים ו"נחשבים" ברגע שהם כבר נתנו לך את ההצעת מחיר הם כבר בעצם הוציאו את כל החומר ששייך ושמו על השרתים שלהם. כעת זה משחק פוקר בינך לבינם כמה הם יצליחו לסחוט ממך.
את החומר על הדיסק הם משמידים , דהיינו דורסים אותו בצורה שלא יהיה שייך להוציא ממנו כלום בשום מקום אחר (חוץ מהם - כי להם כבר יש את החומר ממקודם) , ככה הם מבטחים את עצמם שלא תוכל ללכת למקום אחר ולקבל מחיר הרבה יותר נמוך.

קרה לי כבר לא פעם ולא פעמיים . דעו והזהרו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;2270517:
זה הקטע שהורג אותי הכי בתחום הזה,

זה שכל אחד שלא קרא ולא שנה , ונראה לו שהוא יודע להפעיל GETDATABACK לוקח מאנשים כסף רב על שחזור , מילא.
בעיה שלהם שלא ביררו.

אבל המפגרים ששמים את החומר בחזרה בכרטיס (או בדיסק או מה שלא יהיה) -זה אני כבר לא מצליח להבין.
ממ"נ , או שאין לו מושג שהוא הורס ואז מה הוא עושה כאן בכלל ?
ואם הוא יודע ועושה בכוונה כדי שלא ילכו למקום אחר , אז הוא סתם מושחת.

ד.א.
מודעה רבה ,
הרבה מקומות שחזור , ואני מדבר על גם המקומות הכי יוקרתיים ו"נחשבים" ברגע שהם כבר נתנו לך את ההצעת מחיר הם כבר בעצם הוציאו את כל החומר ששייך ושמו על השרתים שלהם. כעת זה משחק פוקר בינך לבינם כמה הם יצליחו לסחוט ממך.
את החומר על הדיסק הם משמידים , דהיינו דורסים אותו בצורה שלא יהיה שייך להוציא ממנו כלום בשום מקום אחר (חוץ מהם - כי להם כבר יש את החומר ממקודם) , ככה הם מבטחים את עצמם שלא תוכל ללכת למקום אחר ולקבל מחיר הרבה יותר נמוך.

אכן כך, קוראים לזה מאפיה חננאל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;2270517:
ד.א.
מודעה רבה ,

נסחפת קצת
אפשר לעשות "כאילו טעות" כמו החלפת PCB לא אורגינלי שב .Seagate F3 arch זה בעיה רצינית, ובטושיבה זה קריטי, ואם עולים על זה "יטענו" שזה נעשה בטעות.

אבל מחיקה ודריסה של החומר ?

נראה לך ששוה להם לעשות החלפה של HSA בכל דיסק שמגיע להם לבדיקה, רק בכדי שאם הבן אדם "אולי" צריך את החומר ו"אולי" לא יסכים להצעת מחיר ?
ואם הבן אדם באמת לא שוה לו, ולא מסכים להצעת המחיר שניתנה לו, ועלות של חלקי חילוף עלה להם כמה מאות (לפעמים דולרים) והם קיבלו עבור הבדיקה כמה גרושים מקסימום, שוה להם ?

או השקעה של עשרות שעות על chip off recovery של 16 nands ב SSD

או השקעה של מאות שעות הכולל מציאת pin out, שמצריך
back tracing, reverse engineering משחקים עם ה-voltage, מציאת blocks, pages, XOR, ECC טיפול ב-bad columns, סידור blocks , על איזה monolithic מזורגג שהגיע אליהם, וזאת רק בכדי שיוכלו למחוק ולדרוס את החומר לאחר מכן שאם ואילו הלקוח יסרב להצעת מחיר שניתן, "ואולי" ילך למקום אחר זול יותר.

• הוסף לסימניות
גשו לפרסומון, ותראו מה ניתן להציל- לא תתחרטו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Datarecover;2270606:
, "ואולי" ילך למקום אחר זול יותר.

אתה מדבר על מקרי קיצון , אני מדבר על מקרים שתוך 10-20 שעות ב PC3000 מוציאים את כל ה LBA.
בודאי שאת ה LOGICAL עושים אחכ.

אני אומר את זה מידיעה. ראיתי במו עיני חברה שעשתה את זה. אחת הנחשבות ביותר בארץ.

הדיסק היה אצלי, אבל הייתי ערב נסיעה לחול לאיזה השתלמות והלקוח לא יכל לחכות אז הפנתי אותו למקומות אחרים.
אחרי שהם רצו ממנו 6000 שח בלי הבטחה לכלום (הוא ברוב טיפשותו התקשר אליהם כל חמש דק אם זה מוכן והם הבינו שזה חשוב מאוד לכן ניסו לסחוט הרבה) - הוא החליט לחכות לי.

לקח מהם את הדיסק ואני רואה שהוא ריק , לא ממש אפסים אבל מידע רנדומלי רשום בכל הדיסק. והם הסכימו עדיין להביא לו את החומר ב6K. זה אומר שזה היה אצלם.
וזה באמת עבד להם, הדרך היחידה להפליל אותם זה לקחת דיסק מוכן מראש , לתעד אותו לתת להם ולבדוק איך הוא חוזר, אבל בשביל זה צריך להיות תחקירן לי אין את הזמן לדברים האלה.

אחרי זה ראיתי את זה עוד פעם פעמיים , ושמעתי מעוד הרבה שזה שיטה נפוצה (לא המצאה ישארלית אני חושב)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;2270782:
אתה מדבר על מקרי קיצון ,
החלפת HSA הוא מקרי קיצון ?
Chip off הוא מקרי קיצון ? (כל chip off ב-SSD לוקח שעות על גבי שעות, וכל chip off monolithic (או אפילו nand רגיל עם controller חדש בשוק) שאין עדין pin out ידוע יכול לקחת מאות שעות להגיע לחומר כמו שכתבתי למעלה (הרי ידוע שיש מאות ואלפי סוגים של flash בשוק, שעובדים בצורה ובסגנון אחר ואין סטנדרט בזה)
נכתב ע"י bris;2270782:
אני מדבר על מקרים שתוך 10-20 שעות ב PC3000 מוציאים את כל הLBA.

ולבלות 10-20 שעות בPC3K על כל דיסק כן שוה להם ?
נכתב ע"י bris;2270782:
אני אומר את זה מידיעה. ראיתי במו עיני חברה שעשתה את זה. אחת הנחשבות ביותר בארץ.
קיבלתי כבר דיסקים עם שיבוש בSA מחברה ידועה בארץ, אבל אני מניח שהחברה עשתה זאת מכיוון, שהיתה צריכה לעשות הערכת מחיר ולכן תיקנה את הFW ולדעתי לא רצתה שהלקוח ירויח מזה שקיבל דיסק מתוקן וכנראהלא היה להם גיבוי של ה SA המקורי (הבעייתי) ולכן עשו שיבוש בSA (זה עדיין לא תירוץ, אבל אפשר להבין אותם), אבל מי שבאמת מבין בשחזור מידע יכול לעלות על זה, אבל לא מצב שמחזיקים אותך שבוי שרק אצלם תוכל לשחזר.

נכתב ע"י bris;2270782:
הדיסק היה אצלי, אבל הייתי ערב נסיעה לחול לאיזה השתלמות והלקוח לא יכל לחכות אז הפנתי אותו למקומות אחרים.
אז בפעם הבאה שלח אלי :) אני אף פעם לא מחזיק אף אחד שבוי תחת ידי.

נכתב ע"י bris;2270782:
...לקח מהם את הדיסק ואני רואה שהוא ריק , לא ממש אפסים אבל מידע רנדומלי רשום בכל הדיסק.
WD אולי ? אולי הם עשו encryption פשוט, שpc3k יכול לפענח on the fly ?
(אגב, הדיסק הזה עדיין קיים ? אני מוכן לבדוק זאת חינם אין כסף, (בהנחה שאין צורך להשקיע כסף על חלקים))
נכתב ע"י bris;2270782:
והם הסכימו עדיין להביא לו את החומר ב6K. זה אומר שזה היה אצלם.
וזה באמת עבד להם, הדרך היחידה להפליל אותם זה לקחת דיסק מוכן מראש , לתעד אותו לתת להם ולבדוק איך הוא חוזר, אבל בשביל זה צריך להיות תחקירן לי אין את הזמן לדברים האלה.
ממש לא, אפשר להביא עד מומחה לבית המשפט, שיוכיח שהדבר הזה נעשה במכוון וביודעין, שאגב, עד מומחה נכנס בהוצאות משפט - שהצד המפסיד חייב לשלם על זה - אז נכון שזה לא זול כלל אבל אם זה משהו על בטוח אז שוה

נכתב ע"י bris;2270782:
אחרי זה ראיתי את זה עוד פעם פעמיים , ושמעתי מעוד הרבה שזה שיטה נפוצה (לא המצאה ישארלית אני חושב)
ועל זה נאמר רק אין יראת אלוקים במקום הזה והרגוני. :mad:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avshalom05;2270000:

הבאתי לו את זה חזרה והוא לא הצליח למצוא את זה

לעניינינו מי יכול לנסות להציל משהו (בבני ברק)
מישה ו באמת מקצועי אני צריך
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה