שיחזור תקיה שנמחקה לצמיתות

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
בטעות נמחקה לי תקייה לצמיתות מכונן זיכרון במחשב (לא כונן C)
ניסיתי להפעיל תוכנות שיחזור על הכונן ולא הועיל.
(ניסתי את התוכנות: Wondershare Data Recovery, ו - Recuva)
הפעלתי אותם גם לסריקה מעמיקה של 10 שעות, ובכלל לא העלה זכר לתקייה שנמחקה.

יש למשהו רעיון / ניסיון איך אפשר לשחזר את התקיה?
בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
אם החומר חשוב לך, הייתי ממליץ לך לא לנגוע.
לשלוח את הכונן לאיש מקצוע, אם תרצי אני יכול להמליץ לך....

• הוסף לסימניות
אין לי זמן לשלוח את הכונן.
יש מצב לשחזר את זה לבד?

• הוסף לסימניות
אם כבר מפעילים תוכנה לשיחזור לא מפעילים על כונן מערכת, שימוש התוכנה בכונן מפחית משמעותית את אפשרות השיחזור.
כלומר, צריך לחבר את הכונן ככונן נוסף לכונן מערכת קיים, או להעלות מערכת הפעלה חיצונית.

• הוסף לסימניות
זה אומר שהורדתי מהסיכויים לשחזר את החומר?
מדובר בכונן E - הרחבה לכונן C כומר יש לי שני כונני במחשב.
תוכנת השיחזור יושבת על כונן C.

יש איזה שורת פקודה שאפשר להריץ ולשחזר את התוכן?

• הוסף לסימניות
איזה גירסה היתה תוכנת השיחזור של Wondershare?

6.6.1 ‏‏לכידה.JPG

• הוסף לסימניות
מכיוון שניסיתם כבר עם כמה תוכנות ולא מצליח
אז כמו שכתבו לפני
אין ברירה אלא לשלוח למקצוען בתחום
אם אין לכם זמן
אין לי זמן לשלוח את הכונן.
אז כנראה שזה לא כ"כ חשוב
ופשוט להמשיך הלאה
יש מצב לשחזר את זה לבד?
אתם כותבים שניסיתם כבר ולא הלך
יש איזה שורת פקודה שאפשר להריץ ולשחזר את התוכן?
אולי זה נשמע ככה (או איזה מיתוס) שזה מה שמשחזר מידע מקצועי עושה
אבל זה לא עובד ככה

• הוסף לסימניות
הפעלתי אותם גם לסריקה מעמיקה של 10 שעות, ובכלל לא העלה זכר לתקייה שנמחקה
אם אני לא טועה, סריקה מעמיקה לא ימצא לך תיקיות רק קבצים (גם השמות לא יהיו אותם שמות). איזה סוג קבצים יש לך שם (תמונות, מסמכי וורד, וכו')? והאם סריקה מעמיקה לא מצא קבצים מסוגים אלו?
אם זה סוג קובץ לא נפוץ אז זה לא ימצא אותם

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה, סריקה מעמיקה לא ימצא לך תיקיות רק קבצים (גם השמות לא יהיו אותם שמות). איזה סוג קבצים יש לך שם (תמונות, מסמכי וורד, וכו')? והאם סריקה מעמיקה לא מצא קבצים מסוגים אלו?
אם זה סוג קובץ לא נפוץ אז זה לא ימצא אותם

תודה על המידע.
באמת בהתעמקות נוספת בפלט של השיחזור כן יש לי תמונות שהיו בתקייה.
הבעיה שלי עכשיו שאת הקבצים העיקריים שעבורם כל השחזור אני לא רואה
קבצים של תוכנת (maya (.ma .
כן הוא מראה לי כל מיני קבצים של וורד, אקסל, ופוורפוינט. שלא זכור לי שהיו לי בכונן כ"כ הרבה קבצים שמחקתי.

יכול להיות שהקבצים החסרים מתחבאים תחת סיומת לא נכונה כלפיהם?

‏‏לכידה2.JPG

• הוסף לסימניות
מחיפוש מהירה בגוגל נראה ש .ma הוא פורמט טקסט נקי. א"כ הם יופיעו לכאורה בתוכנת השיחזור בסיומת txt. אם מופיע קבצי txt בשיחזור אז תעתיק אותם לכונן אחר (חשוב מאוד לא לשמור את הקבצים המשוחזרים באותו כונן) ותשנה את הסיומת ל"ma" ותראה אם הם עולות בmaya.

• הוסף לסימניות
אם נמחק לי קובץ מסל מיחזור
איך ניתן לשחזר אותו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה