שיחקתי בboot

• הוסף לסימניות
הי חברים, חשבתי שאני יכול לבד...
אבל לא הסתדרתי בלעדיכם,
אז דבר ראשון אני רוצה לדעת שלא הרסתי שום דבר:
כשלחצתי F2 הופיע המסך המצורף בזה
אני שיחקתי באפשרויות של השורה השניה device priority
כרגע החזרתי את זה לoptical, זה בסדר????
שיחקתי בשורה השלישית hard drive order כרגע זה ב intel ssd
(הכונן של המערכת הפעלה שלי זה כונן ssd) זה בסדר????
שיחקתי נראה לי גם בשורה האחרונה boot displey כבר לא זוכר...
אם הוינדוס עולה לי כרגיל (אני כותב בפרוג) אז הכל בסדר?
אני עם הרבה עצבים, אנא עזרו לי...

המשך בהודעה הבאה...

קבצים מצורפים

• IMG_1638.JPG
    2.1 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
במסך המצורף בזה (אליו הגעתי ע"י F10)
בחרתי כמה פעמים dvdram והסאן דיסק שכתוב שם.
הרסתי משהו????

בקיצור, מישהו יכול להרגיע אותי שהכל בסדר
אני מבטיח שפעם הבאה אני לא ישחק בדברים שאני לא לגמרי מבין!

הכל היה בשביל להתקין את וינדוס 8 כמערכת הפעלה נוספת
אבל בשביל זה פתחתי אשכול נפרד...
(http://www.prog.co.il/showthread.php?p=1127506#post1127506)

קבצים מצורפים

• IMG_1639.JPG
    2 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
כרגע נראה שהכל בסדר.
לגבי וינ. 8 אענה שם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה