שיחרור קוד אבטחה נוקיה C2

• הוסף לסימניות
אני באמצע לעבוד על מדריך מפורט, לא רק על התוכנה הזאת אלא על כל כלי הינדוס נוקיה..
מתי שיהיה מוכן אשלח לך קישור.. (פורום חדש בהקמה..)
היי
צור איתי בבקשה קשר בפרטי.
כמה פרטים דחופים...
אני מהערוץ של הנוקיה בטלגרם.
זה הכתובת מייל שלי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
טלפון כשר?
אם לא כשר ( או מוכשר) צריך להכניס אותו ל local mode ואז אתה יכול לקרוא ברגע את הסיסמא דרך infinity best

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• לתיקון.zip
    KB 204.8 · צפיות: 45
  • לתיקון 2 (1).zip
    KB 215.5 · צפיות: 69
  • __משחק לתיקון (1).zip
    KB 160.2 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
הגזמת, אנחנו מבינים בפעם הראשונה.
אגב גם שירשורים אחרים הם גם לפי נושא בדיוק כמו השירשור של שיתוף הקבצים, כדאי לשמור על הנושא

• הוסף לסימניות
יש חדש בנושא של התוכנה הזאת כי לי יש סי2 מוכשר שננעל לו הקוד עם מסך שחור לבן ולא רגיל

• הוסף לסימניות
אני מנסה נואשות להוריד את BEST אך ללא הצלחה.
יש למישהו קישור עדכני ותקין לתוכנה?

• הוסף לסימניות
אני מנסה נואשות להוריד את BEST אך ללא הצלחה.
יש למישהו קישור עדכני ותקין לתוכנה?
א. מאיפה אתה מוריד?
ב. מה השגיאה?
ג. מותקן לך על המחשב וידאו אוף?

• הוסף לסימניות
א. מנסה גם מקישורים שראיתי במתמחים טופ וגם מסתם שיטוטים וחיפושים - ללא הועיל.
ב. אין שגיאה, הורדתי, התקנתי אבל נאדה, זה פשוט לא נפתח.
ג. וואלה אין לי מושג מה זה.

• הוסף לסימניות
יש לי ווינדווס 10 ואני על המחשב שלי.
מה שמביאים במתמחים כבר לא רלוונטי ומוביל לדף שלא קיים.

• הוסף לסימניות
אז תבקש שם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה