שיחת וידאו דרך המייל

• הוסף לסימניות
בעידן הקורונה ישנה אפשרות מוצלחת גם לאנשים עם מייל בלבד בלי אתרים, לשוחח זה עם זה בצורה פשוטה, במייל למטה מקישים על צאט, ואז על לחצן וידאו למעלה בצד ימין,

הדבר פועל מצוין, אך האם למישהוא יש עיצה מה לעשות במקרה שלאדם אחד זה לא עובד, האם זה בעיה במצלמה או משהוא אחר, זאת אומרת שלא רואים אחד את השני אלא רק את הרקע של האיש קשר, יש פתרון?? תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אני מדבר על אדם מסוים, זאת אומרת עם אחרים אני מצליח אך איתו לא וזה לא כמה שניות אלא אף אחר הרבה זמן א"א לראות את המצלמה. תודה

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהוא לא אישר לדפדפן להשתמש עם המיקרופון ןהמצלמה....

• הוסף לסימניות
כשאתה פותח צאט עם משהו יש למעלה סימון של מצלמה תלחץ עליה ואז הוא מתקשר לבנאדם (זה שיחת וידאו)

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכשיש חסימה שפתוח רק ג'ימייל - אין אפשרות לעשות שיחת וידאו.
כך מנסיון.

• הוסף לסימניות
בעבר היה אפשר איתם האם זה השתנה לאחרונה?
אני לא יודעת מה היה בעבר.
אני יודעת שלאחרונה ניסיתי במחשב רק עם ג'ימייל ולא הלך, ואחר כך בחסימה של נטפרי רגילה (עם אתרים) ואז עבד מצוין.

• הוסף לסימניות
אני מדבר על אדם מסוים, זאת אומרת עם אחרים אני מצליח אך איתו לא וזה לא כמה שניות אלא אף אחר הרבה זמן א"א לראות את המצלמה. תודה
כנראה יש לבן אדם ספציפי בעיות קליטה

• הוסף לסימניות
אצלי הצאט מכביד מאוד על מהירות המחשב, וכמעט תמיד מביא אותו לקריסה כשהמצלמה בפעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה