שיחת צ'אט

• הוסף לסימניות
אני שולחת צ'אט, למי ששלחתי רואה את ההודעות שלי
אך את שלה אני לא רואה,
מה יכול להיות הבעיה??
תודה למשיבים

• הוסף לסימניות
1) שתנסה להזמין אותך בחזרה.
2) תנסי לעשות חיפוש בחלון ''חיפוש אנשים''
מקווה שהבנת בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
עשיתי ולא עזר כי היא מופיעה אצלי ואני מופיעה אצלה
רק שהיא קיבלה ממני ואני לא רואה את ההודעות שלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אילנה כהן;1518347:
עשיתי ולא עזר כי היא מופיעה אצלי ואני מופיעה אצלה
רק שהיא קיבלה ממני ואני לא רואה את ההודעות שלה.

אולי חסמת אותה בטעות?

• הוסף לסימניות
לא יודעת,
אם כן איך אני מחזירה אותה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אילנה כהן;1518383:
לא יודעת,
אם כן איך אני מחזירה אותה?

שוב כמו שאמרתי לך תחפשי את שמה בחלון 'חיפוש אנשים''
וכשתראי את שמה תעמדי עליו ותראה מה כתוב לך בצד..

• הוסף לסימניות
איזה צ'אט?
טלגרם?
תיכנס לטלגרם אונליין
ומשם תיכנס להשם שממנו אתה לא יכול לקבל בחזרה הודאות ובדוק שהוא לא חסום

• הוסף לסימניות
הסתדר,
תודה רבה לעוזרים.

• הוסף לסימניות
אצל חברה שלי היתה בעיה
עד שזה נשלח.........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה