דרוש מידע שיטה חדשה של דואר ישראל להפסיק את הקניות באלי אקספרס?

• הוסף לסימניות
אין מה לעשות עם הדבר הזה?
(חוץ מלהגיד קדיש:))
יש פיתרון כדי שהאיסוף מהדואר יהיה יותר קל, אני עושה את זה וזה ממש נוח, אם אתה עושה חשבון אישי בדואר ישראל, ואז יש להם את המייל שלך, והם שולחים ברוב החבילות לינק לבחירת יחידת דואר, ואז אתה בוחר לא בסניף דואר ששם זה מאד עמוס וההמתנה יכולה להיות אפילו שעות, אלא בנקודת מסירה שקרובה אליך, ששם זה בד"כ מכולת וכד', והאיסוף מסתכם במס' שניות!!! ממש כך!!!

• הוסף לסימניות
יש פיתרון כדי שהאיסוף מהדואר יהיה יותר קל, אני עושה את זה וזה ממש נוח, אם אתה עושה חשבון אישי בדואר ישראל, ואז יש להם את המייל שלך, והם שולחים ברוב החבילות לינק לבחירת יחידת דואר, ואז אתה בוחר לא בסניף דואר ששם זה מאד עמוס וההמתנה יכולה להיות אפילו שעות, אלא בנקודת מסירה שקרובה אליך, ששם זה בד"כ מכולת וכד', והאיסוף מסתכם במס' שניות!!! ממש כך!!!
לא נראה לי שבכל הערים יש נקודת מסירה.
אני גרה במודיעין עילית ולפי מה שידוע לי אין נקודת מסירה

• הוסף לסימניות
בלת"ק חלקי
יש אפשרות לעשות מעקב עם זיפי ולקבל התראות למייל כשזה מתקרב.

• הוסף לסימניות
היום כבר כמעט לא שולחים הודעות לבית,
שולחים בעיקר הודעות SMS.
פעם ראשונה שלא שלחו לי הזמנה פיזית לקחת משלוח מהסניף עם המספר שלו אלא למייל שהחבילה הגיע.
מה במקרה כזה צריך להציג לפקידה בסניף? איך הם מוודאים שאני המקבל?
בבקשה תסבירו לי איך זה עובד כעת?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כלומר הדפס של מייל עם מספר שמופיע שם?
אין צורך בהדפס. מספיק שתכתבו על פתק את מספר המדף, או שתגידו בע"פ לפקידה.
(פעם שמעתי שיש סניפים שכן דורשים את הצגת ההודעה המקורית, לא נתקלתי בזה).

• הוסף לסימניות
אצלנו הדואר "מאחד" מס' חבילות ביחד - שלא מגיעות מאותו המוכר, אבל הוזמנו בטווח של שבועיים, בערך - שקית עם מס' של חבילה אחת ובתוכה מס' חבילות קטנות שונות, שפעם היו שמים אחד אחד בתיבת הדואר.
אבל זה עדיף (לי, בכ"א) , כי היו הרבה מקרים שפועלים ערבים היו "דגים" את החבילות שמציצות מהתיבות.....

• הוסף לסימניות
אין צורך בהדפס. מספיק שתכתבו על פתק את מספר המדף, או שתגידו בע"פ לפקידה.
(פעם שמעתי שיש סניפים שכן דורשים את הצגת ההודעה המקורית, לא נתקלתי בזה).
אף פעם לא נתקלתי שהיו צריכים את ההודעה המקורים
ולא כתוב במייל שצריך להביא את ההודעה המקורית
צריך מספר מדף כדי שידעו היכן זה ממוקם ותעודת זהות לאמת שזה באמת בעל החבילה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה