שיטה עוורת

• פותח הנושא pl
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל תוכנה ללימוד "הקלדה בשיטה עוורת".

תודה רבה גדולה!

• הוסף לסימניות
אין לי תוכנה, אבל הדבר הכי פשוט שעשיתי היה לקחת ספר ילדים (משהו כמו "ילדים מספרים על עצמם") ופשוט להקליד את כל הספר. בהתחלה זה אומנם לקח לי קצת זמן, אבל התקדמתי עם כל פרק... היום אני כבר מקלידה במהירות גבוהה בשיטה עיוורת.

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
באתר סינפסה יש 2 תוכנות.
ו"נתיב" שלחו לי תוכנה חינמית נחמדה נוספת.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אין לי אחריות על זכויות יוצרים.

קבצים מצורפים

• הקלדה בשיטת עיוורת.rar
    KB 795.7 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
מהחינמיות של יתד

קבצים מצורפים

• הקלדה עיוורת.rar
    KB 7.9 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י pl;672136:
איך אני מתקינה על המחשב? תודה רבה.

מחלצים ובפנים יש קובץ שמפעילים אותו והוא התוכנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bshemesh;672265:
מופיע הודעת שגיאה בחילוץ של קובץ ההתקנה.

אצלי הוא חולץ בצורה רגילה, אולי יש לך 64 BIT?

• הוסף לסימניות
מה הקשר?
אפשר לחלץ אבל אי אפשר להתקין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HDAS;672527:
מה הקשר?
אפשר לחלץ אבל אי אפשר להתקין.
ומה זה יעזור לי? אם אני לא יכולה להתקין?!:confused:

• הוסף לסימניות
את שאלת אם אי אפשר לחלץ אז עניתי לך שאפשר לחלץ......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה