שיטה עיוורת

• פותח הנושא צל
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריכה ללמד תלמידה בגיל 11 (נכה) כתיבה מהירה במחשב.
ולכן, מי שיודע על תוכנות נחמדות שאפשר ללמוד דרכן בכיף ובצורה לא מדי מעייפת עד כמה שאפשר,או על משחקים בשיטה עיוורת בעברית כמובן. שכרו יהיה רב לעזור לילדה לפתח משהו שחברותיה לא יודעות ובכך גם בעז"ה לעתיד אולי מקצוע או עזר לכך.
רק אם אפשר לתת מקומות רכישה מדויקים וממוקדים.
תודה!

• הוסף לסימניות
יש את התוכנה קליקON, תוכנה ללימוד שיטה עיוורת בצורה חוייתית.
מופיע על האריזה מס' שירות לקוחות: 02-6482161 - תנסי לשאול איפה אפשר לקנות את זה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צורה וצבע;595190:
מופיע על האריזה מס' שירות לקוחות: 02-6482161 - תנסי לשאול איפה אפשר לקנות את זה.
בהצלחה!

לא כזה חווייתי. די מעצבן הייתי אומרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צורה וצבע;595190:
בהצלחה!

אני לא מכירה את התוכנה, אבל יש לי אותה, אם תרצי.

נכתב ע"י פריידי;595219:
לא כזה חווייתי. די מעצבן הייתי אומרת.

חוויה מעצבנת. גם סוג של חוויה :)

• הוסף לסימניות
החברה ששיוקה את קליקON כבר לא קיימת מס' שנים
יש לי דיסק שלהם איפשהוא בבית, אם זה מעניין מישהו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה