כללי שיטוח באינדיזיין - הדרך הנכונה

• הוסף לסימניות
כבר שאלו כאן בפורום כמה פעמים. אבל טרם מצאתי תשובה ברורה.

לדוג': אני מדביק באינדיזיין מסגרת שיש בה מלל. מדביק עליה מסגרת לבנה עם מלל חדש. מייצא לPDF.
התוצאה - כל פעם שאני פותח או מדפדף בקובץ, קופץ לי המסגרת עם הטקסט הישן ומיד מראה את החדש.

מה הדרך הנכונה לשטח את הקובץ?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בטח יש עוד דרכים
אפשרות אחד זה לייצא לתמונה ואחר מכן להפכו לpdf
או למחוק ת'מסגרת הישנה

• הוסף לסימניות
אם הקובץ לא להדפסה אפשר באמת לייצא ל-JPG.
אם להדפסה, זה הדרך המקצועית וזה לא אמור להוות בעיה, חוץ מזה שזה הופך אותו לקובץ קצת מסורבל ולפעמים כבד..

טיפ קטן, שים את הטקסט התחתון בשכבה נפרדת ותסתיר אותו בייצוא.

• הוסף לסימניות
בטח יש עוד דרכים
אפשרות אחד זה לייצא לתמונה ואחר מכן להפכו לpdf
או למחוק ת'מסגרת הישנה
לייצא ל-JPG ואח"כ ל-PDF לא נותן כלום, זה נשאר JPG

• הוסף לסימניות
כבר שאלו כאן בפורום כמה פעמים. אבל טרם מצאתי תשובה ברורה.
לדוג': אני מדביק באינדיזיין מסגרת שיש בה מלל. מדביק עליה מסגרת לבנה עם מלל חדש. מייצא לPDF.
התוצאה - כל פעם שאני פותח או מדפדף בקובץ, קופץ לי המסגרת עם הטקסט הישן ומיד מראה את החדש.
מה הדרך הנכונה לשטח את הקובץ?
תודה רבה!
לפי איך שאני מבין את שאלתך, אין לך צורך לשטח את הקובץ כדי למנוע חילוץ אובייקטים מתוכו, אלא רק בשביל למנוע לכידת טקסט.
בשביל זה יש דרך פשוטה של יצוא עם הוראה מיוחדת.
את הקובץ אתה משאיר ללא מסגרות חדשות וישנות, וללא להרוג את הטקסט. כל מה שיש לעשות, זה יש לתת הוראה בשלב היצוא, שהטקסט יהפוך ב PDF לעקומות ולא יעבור לשם כטקסט.
הוראות לביצוע היצוא ראה כאן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לפי איך שאני מבין את שאלתך, אין לך צורך לשטח את הקובץ כדי למנוע חילוץ אובייקטים מתוכו, אלא רק בשביל למנוע לכידת טקסט.
בשביל זה יש דרך פשוטה של יצוא עם הוראה מיוחדת.
את הקובץ אתה משאיר ללא מסגרות חדשות וישנות, וללא להרוג את הטקסט. כל מה שיש לעשות, זה יש לתת הוראה בשלב היצוא, שהטקסט יהפוך ב PDF לעקומות ולא יעבור לשם כטקסט.
הוראות לביצוע היצוא ראה כאן.
חסום לי. תוכל להעלות כאן?

• הוסף לסימניות
נא... באמת.
באקרובט פרו אדובי
יש פקודה/אפשרות כזו שאוסף כמה קבצים לקובץ פי די אף אחד
ויש עוד פקודה המרת קובץ (תמונה, ועוד) לpdf.

וכן ב-format factory.

בדיוק עלה לי,
@א.י.ג. ניסיתם הדפסת pdf באינדיזיין?

• הוסף לסימניות
נא... באמת.
באקרובט פרו אדובי
יש פקודה/אפשרות כזו שאוסף כמה קבצים לקובץ פי די אף אחד
אה, רק שלא מובן מה קשור לכאן לאסוף כמה קבצים לקובץ פי די אף אחד.

ויש עוד פקודה המרת קובץ (תמונה, ועוד) לpdf.
כאן רצו לקחת קובץ PDF ולהופכו ל-PDF ושישאר וקטורי, אבל שבעצם המסמך יכיל רק את העצמים שרואים למעלה, ומבלי שיחביא מלמטה את האובייקטים שהיו תחתיו באינדיזיין או באילוסטרייטור.

וכן ב-format factory.
בפורמט פקרטורי אין אפשרות להמיר ל-PDF. רק הפוך. כך שזה לא רלוונטי.

• הוסף לסימניות
אה, רק שלא מובן מה קשור לכאן לאסוף כמה קבצים לקובץ פי די אף אחד.

כאן רצו לקחת קובץ PDF ולהופכו ל-PDF ושישאר וקטורי, אבל שבעצם המסמך יכיל רק את העצמים שרואים למעלה, ומבלי שיחביא מלמטה את האובייקטים שהיו תחתיו באינדיזיין או באילוסטרייטור.

בפורמט פקרטורי אין אפשרות להמיר ל-PDF. רק הפוך. כך שזה לא רלוונטי.

יפה, ווקטורי,
א.י.ג.@ לא כתב ווקטורי.

אבל... מצאתי עוד דרך, הדפסה לpdf. לסמן כמו בתמונה שצירפתי, הדפסה,
לאחר מכן פתח ע"י acrobat distiller, דקה שתיים והקובץ מוכן ווקטורי.
(ניסיתי פעם אחד ועבד)

בעצם עם שתי הפקודות ניתן לעשות את הרצוי, להופכו לpdf

תודה על העידכון.

קבצים מצורפים

• ‏‏צילום מסך (9).png
    ‏‏צילום מסך (9).png
    KB 23.9 · צפיות: 94
  • הוסף לסימניות
מה נותן לסמן מה שאתה מראה לסמן? כשאני מסמן כך זה יוצא לי עם שחור על חלקים נרחבים מהעמוד.

בנוסף אקרובט דיסטלר לא נותן לי לפתוח קבצי PDF. אין לי ניסיון עם הדיסטלר. מה זה אמור לעשות?

• הוסף לסימניות
הא ממיר אותו לקובץ pdf

• הוסף לסימניות
מה נותן לסמן מה שאתה מראה לסמן? כשאני מסמן כך זה יוצא לי עם שחור על חלקים נרחבים מהעמוד.

בנוסף אקרובט דיסטלר לא נותן לי לפתוח קבצי PDF. אין לי ניסיון עם הדיסטלר. מה זה אמור לעשות?
אשמח לתמונת מסך מההגדרות הדפסה והקובץ הבעייתי.

• הוסף לסימניות
טעות!
בלבלתי!

בתמונה שצירפתי
תראה למעלה post script
את זה לבחור במקום adobe pdf

והסימון טעות. סליחה

• הוסף לסימניות
זה מה שהוא מביא לי כשאני פותח את זה אח"כ בדיסטלר.
מה צריך לעשות הלאה?

זה.png

גם כשאני לוקח את הקובץ הזה שכבר נפתח בדיסטלר, אם אהפוך אותו ל-PDF, כי הרי ללקוח אצטרך לשלוח קובץ PDF, אזי כשאפתח זאת באילוס, אוכל לקלף את מה שמוקם למעלה בחזית העמוד, ולחשוף את השכבות שמתחת, שלא הייתי רוצה שיגיעו ללקוח.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה