כללי שיטוח גרפיקה באילוסטרייטור

• פותח הנושא roza
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש כזו אפשרות לשטח גרפיקה באילוסטרייטור
שכמה שכבות יהפכו לשכבה אחת?

• הוסף לסימניות
רק אפשרות של רסטרייז - לא מומלץ כי מכביד מאד על העבודה ולא ניתן לעריכה.

• הוסף לסימניות
אני לא צריכה לעבוד על זה יותר אני רק צריכה לשלוח לדפוס לעשות לוחות ואין לאף אחד מושג מדוע אין אפשרות לעשות לוח הקובץ נופל באמצע יש עוד 5 קבצים מעין אלא כולם ווקטורים ואחד נופל כל הזמן חשבתי אולי לעשות מכולם שכבה אחת ולנסות לשלוח אליהם האם נראה לך מתאים?

• הוסף לסימניות
ואיך זה נקרא בעברית האילוס שלי בעברית

• הוסף לסימניות
לבטל את הוי הראשון בחלונית הפידי אף.

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 18.2 · צפיות: 107
  • הוסף לסימניות
האם זה אומר לבטל את אפשרות העריכה של הקובץ מאוחר יותר?

• הוסף לסימניות
בכל מקרה תעשי גיבוי.

• הוסף לסימניות
יש עוד מישהו שיכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
כמה שידוע לי ctrl+e אבל כמו שאמרו תעשי גיבוי כי אח"כ לא ניתן לעשות שינוים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י roza;2107547:
יש כזו אפשרות לשטח גרפיקה באילוסטרייטור
שכמה שכבות יהפכו לשכבה אחת?

בכל מקרה אם בוחרים את האלמנים ומקבצים אותם (ctrl+g)
הכל עובר יחד לשכבה העליונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י roza;2107561:
אני לא צריכה לעבוד על זה יותר אני רק צריכה לשלוח לדפוס לעשות לוחות ואין לאף אחד מושג מדוע אין אפשרות לעשות לוח הקובץ נופל באמצע יש עוד 5 קבצים מעין אלא כולם ווקטורים ואחד נופל כל הזמן חשבתי אולי לעשות מכולם שכבה אחת ולנסות לשלוח אליהם האם נראה לך מתאים?

מה שהייתי עושה במקרים כאלה שהקובץ PDF כאילו מפורק לאלפי חלקיקים ותוקע את המדפסות -
ייצוא לJPG באיכות גבוהה (כולל בלידים אם יש)

ואם בוער לך ממש לשלוח את זה דווקא ב- PDF:
תפתחי קובץ אילוס חדש באותו גודל, תייבאי לשם את ה JPG ששמרת ובאילוס החדש תסגרי ל PDF ותגדירי סימני חיתוך. זה ישקול לך רבע מה-PDF הקודם

אמנם שיטה של סנדלרים אבל זה עובד:)

• הוסף לסימניות
זה מזכיר לי שאני מבקשת לוגו בפידיאף ושולחים תמונה בפידיאף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה