דרוש מידע שיטת הטיפול של של מקימי ואמיר קוליק

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שלום, מתענינת לגבי הקורס של אמיר קוליק במקימי , ואיך רמת המטפלים אחרי הקורס?

• הוסף לסימניות
אני אישית טופלתי אצל בוגר מקימי
והוא הציל אותי ממש
לאחר שנים של מפגשים
הוא באמת העלה אותי על דרך המלך (ובזכות זה גם הפסקתי על דעת עצמי עם הציפרלקס)
הוא ספציפית למד גם אימון ונלפ
אבל הבנתי ממנו שהשיטה של אמיר קוליק לבדה פותרת וחוסכת המון

• הוסף לסימניות
מה זו השיטה הזו?

• הוסף לסימניות
מכירה משהי שלמדה אצלו כמה חודשים
וסיפרה לי שהיא מטפלת באנשים שעברו טראומות ממושך שנים
נשמע לכם הגיוני? איך זה יכול להיות?

• הוסף לסימניות
אני מכירה גם רופא אחד אלוף שלמד המון שיטות לניתוח לב פתוח.
הוא אלוף, מנתח ממש מומחה.
הוא זיקק את כל המידע שיש לו לכמה קורסים ומלמד את זה.
כמה חודשי לימוד אצלו ואתה יכול לטפל במגוון רחב של בעיות לבביות. ממש שווה!

• הוסף לסימניות
בס"ד

אני גם למדתי שם ומאוד ממליץ
אשמח לענות למי שרוצה
אני לא יכנס לשיח ושרשור וויכוחים

הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
אבל למה אנשים שלמדו אצלו צריכים להסתובב ולשכנע אנשים ללמוד את הקורס
קטע שיווקי?
מרוב שהם מתפעלים עד כמה השיטה יעילה, ולמה לא לעזור לעוד אנשים?
זה באמת עובד!!

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל פרטים על הקורס ועלות
וכן אשמח לדעת מה ההבדל בין מקימי למרכז ישיר

• הוסף לסימניות
אין לי פרטים עדכניים על הקורס (למדתי שם)
אבל מחבירות בפורום המטפלים שם, עולה כי בשבועיים האחרונים הם מצילים המון נפשות (יש להם מוקד למפונים ב'כליל מלכות')
השיטה הזו נותנת מענה ממוקד ויעיל מאד לטראומות לסוגיהן

1697716294418.png

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה המפורטת.
ידוע לך מה ההבדל בין מכון מקימי למרכז ישיר?

• הוסף לסימניות
מי שרוצה עזרה לגבי הקורסים של אמיר קוליק
אני למדתי אצלו ואשמח לעזור בהכוונה את כל מי שמ
אשמח אם תוכל ליצור איתי קשר במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני גם למדתי אצל אמיר קוליק, אני חושב אחרי בדיקה מעמיקה של הרבה קורסים, הוא הקורס הכי פרקטי והדבר הכי טוב שאפשר לעשות, למי שרוצה להיות מטפל מוצלח ומהר, יש הרבה טובים, אבל הוא הכי פרקטי ונותן את הבטחון הטיפולי לעבור לתודעת המטפל.
היום ב"ה יש קליניקה מלאה, בנוסף אני עובד במרכז לטיפולים רגשיים ידוע, אנשים מחכים שדווקא אני יטפל...
השיטה פשוט עובדת יעילה ומתאימה למגוון רחב מאוד של בעיות.

• הוסף לסימניות
עם כל הכבוד למטפלים החשובים, כבר אמרו חז”ל שאין הנחתום מעיד על עיסתו, ולא ניתן לקבל המלצה ממי שלמד את השיטה ומתפרנס ממנה.
הגיוני שמקורס קצר יוכלו לטפל בנפשות זה ודאי לא.
עוד נקודה חשובה; הרבה פעמים מטופל יוצא מטיפול עם תחושה שהוא התקדם ושהטיפול ממש עזר לו. וזה באמת נכון ברובד מסויים (אין ספק שמטפל שרכש כלים יכול לתת לקדם בן אדם. אפילו אני שלא למדתי יכול לקדם המון אנשים, ואני מתכוון ברצינות) אבל הוא לא מודע ולא מבין שהוא לא באמת פתר את הבעיות שלו לעומק, ואת המחיר על כך הוא ישלם בהמשך החיים בריבית והצמדה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה