דרוש מידע שיטת הטיפול של של מקימי ואמיר קוליק

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
עם כל הכבוד למטפלים החשובים, כבר אמרו חז”ל שאין הנחתום מעיד על עיסתו, ולא ניתן לקבל המלצה ממי שלמד את השיטה ומתפרנס ממנה.
הגיוני שמקורס קצר יוכלו לטפל בנפשות זה ודאי לא.
עוד נקודה חשובה; הרבה פעמים מטופל יוצא מטיפול עם תחושה שהוא התקדם ושהטיפול ממש עזר לו. וזה באמת נכון ברובד מסויים (אין ספק שמטפל שרכש כלים יכול לתת לקדם בן אדם. אפילו אני שלא למדתי יכול לקדם המון אנשים, ואני מתכוון ברצינות) אבל הוא לא מודע ולא מבין שהוא לא באמת פתר את הבעיות שלו לעומק, ואת המחיר על כך הוא ישלם בהמשך החיים בריבית והצמדה.
לפי מה שהבנתי זה לא טיפול רגיל זה מכוון את המטופל בעצמו ומשחרר ומרגיע

• הוסף לסימניות
מורי ורבותי גם אני חשבתי כמוכם עד שחוויתי את זה ברמה אישית
ואח"כ למדתי את זה ועזרתי הרבה לאנשים
(אפילו טיפול אחד או שתיים עוזרים לכן שווה לנסות)

• הוסף לסימניות
.

קבצים מצורפים

• _ד_ר לנפש_ בברכת הרבנים_ המזרחן שמוכר תעודות _מטפל_ לחרדים - אשה עובדת.pdf
    KB 258.6 · צפיות: 162
  • הוסף לסימניות
אני גם תעניין בקרוס הזה ואשמם אם תשתפו אותי במייל האם ללכת או לא 0548541@gmail.com

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע עוד על שיטת הטיפול שITT
ואיך יכול להיות שתוך כמה חודשים הופכים למטפלים מוסמכים

• הוסף לסימניות
פחחחחחחחחח
שמתם לב מי כתבה את הכתבה הזו?

(טלי חרותי-סובר אשה עובדת כותבת על שוק העבודה, ניהול, יזמות וקריירה ב"דה מרקר" מאז.2007 בשנה האחרונה כותבת גם על השלטון המקומי. לפני כןכתבה ב"גלובס" ו-ynet . מרצה מן החוץ באוניברסיטת בן-גוריוןבנגב. כותבת מתוך תקווה אופטימית )שאין לה תמיד בסיס במציאות( לעתיד נבון, רגיש ושווה יותר.)
ה"חכמה הזו" היא יודעת הכי טוב איך אמורים לטפל.
לעניינינו אנשים שעברו טיפולים בדרך המקובלת יכולים להסכים איתי שזה לא הבשורה הכי חזקה שהם קיבלו פעם.
וכל מי שעבר טיפול בשיטה הזו, חייו נהפכו להרבה יותר טובים ומאושרים.
על עובדות אי אפשר להתווכח

• הוסף לסימניות
פחחחחחחחחח
שמתם לב מי כתבה את הכתבה הזו?

(טלי חרותי-סובר אשה עובדת כותבת על שוק העבודה, ניהול, יזמות וקריירה ב"דה מרקר" מאז.2007 בשנה האחרונה כותבת גם על השלטון המקומי. לפני כןכתבה ב"גלובס" ו-ynet . מרצה מן החוץ באוניברסיטת בן-גוריוןבנגב. כותבת מתוך תקווה אופטימית )שאין לה תמיד בסיס במציאות( לעתיד נבון, רגיש ושווה יותר.)
ה"חכמה הזו" היא יודעת הכי טוב איך אמורים לטפל.
לעניינינו אנשים שעברו טיפולים בדרך המקובלת יכולים להסכים איתי שזה לא הבשורה הכי חזקה שהם קיבלו פעם.
וכל מי שעבר טיפול בשיטה הזו, חייו נהפכו להרבה יותר טובים ומאושרים.
על עובדות אי אפשר להתווכח
רק צריך להוכיח שאלו עובדות.
לצורך הענין- לא משנה מי כתבה את הכתבה- היא צודקת הוא לא למד טיפול במקום מוכר ואין לו סמכות לטפל בעצמו ק"ו שלא להמציא שיטה וללמד אחרים.

• הוסף לסימניות
כן
אבל על עובדות אי אפשר להתווכח
הרבה אנשים שעברו טיפול דינמי, סי בי טי, ועוד שיטות יותר מקובלות יוצאים ממש מאוכזבים
ואחרי כמה טיפולים קצרים בשיטת ITT הם פשוט יוצאים אנשים אחרים

• הוסף לסימניות
א
כן
אבל על עובדות אי אפשר להתווכח
הרבה אנשים שעברו טיפול דינמי, סי בי טי, ועוד שיטות יותר מקובלות יוצאים ממש מאוכזבים
ואחרי כמה טיפולים קצרים בשיטת ITT הם פשוט יוצאים אנשים אחרים
אני חולקת על זה שאלו העובדות.
לפחות בשיקול של רווח מול נזק.

• הוסף לסימניות
אם אפשר לדעת מה הנזק?
הצפה של תכנים טראומתיים בלי שיש למטפל כלים לטפל בזה, ואפילו לדעת שזה קרה.
עיסוק בטיפול רגשי בלי להכיר כללים בסיסיים בנפש
ללחוץ על מטופל לענות על שאלות מנחות- בלי להבין שזה משחזר אצלו טראומה של חודרנות.

• הוסף לסימניות
הצפה של תכנים טראומתיים בלי שיש למטפל כלים לטפל בזה, ואפילו לדעת שזה קרה.
עיסוק בטיפול רגשי בלי להכיר כללים בסיסיים בנפש
ללחוץ על מטופל לענות על שאלות מנחות- בלי להבין שזה משחזר אצלו טראומה של חודרנות.
השאלה היא מי הכשיר את פרויד לטפל בנפש, מי נתן תעודה למי שנותן תעודות?
אנחנו בוחנים את העולם במבחן התוצאה ולא לפי כמות התעודות או הקורסים שיש לבנ"א
אם אחד תוען שיש לו שיטת טיפול אפקטיבית והיא עוברת את מבחן התוצאה, אני חושב שיש לתת לזה סיכוי
ולגבי הטראומות, משתדלים כמה שפחות לעלות עליהן, ואם מישהו רוצה לשחרר טראומה יש כלים גם לזה

• הוסף לסימניות
הפיתרון הוא לא השיטה אלא האם בורא עולם החליט שיהיה תוצאה
הכול זה פרסומת לצערנו כל אדם שמוכר קורס בכל נושא ישירות מרכל על הטעיות של אחרים מה עם שלו
הרי לכל אחד יש חוסר כי אנו בני אדם ומהטבע אנחנו מוגבלים
אלא נעשה כל אשר ביכולתנו לתת אהבה טיפול וכו' ואם יועיל זה מ-ה' ואם לא זה מ-ה' אבל את ההשתדלות לפי המידע שבידי אני עושה זה הדבר הכי חשוב תהיה ישר כלפי אלוקים ולא בחלון ראווה כלפי אנשים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דרך קצרה שהיא גורמת לדרך ארוכה וכואבת.

כמו פלסטר ומשחה על גידול בעור...

אני קצת מבולבל.

האנשים שכותבים פה בכזה נחרצות, הם למדו פעם את השיטה הזו, או שעברו טיפול ע"י מטפל מוסמך בשיטה?

או שסתם כותבים דברים שיוצאים מהבטן בשלוף?

כי אם להתדיין - אז אם אנשים שמכירים את הנושא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.