שיטת "המגירות"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסף צבי;1686649:
חסום בנתיב
אפשר העתק?

שלחתי למייל, זה ראשי פרקים של הכתבות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלף עם הרוח;1686497:
גם פסיכולוגיה, ודימיון מודרך, ושלושת המימדים, והמסע, ופאנג שואי, וכו וכו ועוד דברים טובים ומקצועיים, לומדים ממדריכות לא חרדיות - - - - - - -
אז זאת לא הבעיה (;)

מי אומר שזאת לא בעיה ? ? ?

אבל בואו לא נסטה

• הוסף לסימניות
יש לי מישהי מדהימה בירושלים. לכל סוגי ההתמודדויות היומיום
מעבירה הדרכות בקבוצות ובפרטי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1685741:
העבירו את זה נשים מהציבור הדתי לאומי וגדולי ישראל התנגדו שנכנס מהשקפתם או שמא תכנס

נכתב ע"י בש;1686017:
עד כמה שידוע לי- בשיטת המגירות המקורית- סידור המגירות היה רק סוג של כותרת מלמעלה לשיחות טיפוליות שנכנסו 'מהדלת האחורית' במהלך הסידור, והתכנים שלימדו את המטפלים בשיטה התגלו כתכנים מאד מאד מסוכנים ובעייתיים.
כמובן שאם לומדים במקום מפוקח תכנים טיפוליים אחרים, מבוקרים- לא על זה ההתנגדות, גם אם מסדרים מגירות במהלך הטיפול .. ;)
בעלי המקצוע שאת מחפשת- לפי ניסוח השאלה שלך- הוא יעוץ ארגוני, ואכן זה התחום של יעל זלץ ועמיתותיה.

אני מוכרחה להגיב ולומר שאני מכירה באופן אישי אחת ממייסדות השיטה, שאכן שייכת לציבור הדת"לי, ועזבה את השיטה לאחר שרבנים מתוך אותו ציבור יצאו נגדה והבהירו שהתכנים שלה אינם מגיעים מתוך התורה ואף מנוגדים אליה ה"י.
כך שאין קשר להשקפה כזו או אחרת, השיטה נפסלה ע"י רבנים כשיטה, בלי קשר למגזר ממנו הגיעה. זה גם לא נוגע לענייני קולות\חומרות, אלא לעקרונות השיטה (שאני לא יודעת מהם כי ב"ה לא למדתי אותה).

אותה אישה שפרשה, התחילה לאחר מכן להעביר חוגי בית שעוזרים לנשים ליצור סדר בבית עם עבודת המידות, בכלים של תורה עפ"י מסילת ישרים ו"עלי שור".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלף עם הרוח;1686497:
פאנג שואי, וכו וכו ועוד דברים טובים ומקצועיים, לומדים ממדריכות לא חרדיות - - - - ;

פאנג שוואי - רצו לעשות אצלי פעם פרסום על השיטה, שאלתי רב וקיבלתי תשובה שזו עבודה זרה.

גם דברים שלומדים ממדריכות כן חרדיות, יכולים להיות עבודה זרה אמיתית.
לא פחות מנצרות, ואפילו יותר.

• הוסף לסימניות
אני לומדת אצלה אשה חסידית ויראת שמיים
זה איכות חיים!!
כמו שכתבו פה הבעיה היא שלומדים את השיטה ממדריכות לא חרדיות
אפשר לקבל את המספר של מי שאת לומדת אצלה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה