שיטת "המגירות"

• הוסף לסימניות
אחותי מחפשת בדחיפות הדרכה טלפונית אישית של מדריכה מקצועית ומנוסה שיכולה לעזור במקרים של הצטברות רצינית של בלאגן ומטלות בבית, הרגלים לא נכונים, וחוסר יכולת להתארגן כמו שצריך במציאות של בית ברוך ילדים.
שמעתי משהו על שיטת מגירות- האם היא מתאימה לזה?
בין אם כן, ובין אם לא, אשמח לקבל המלצות על מישהי שעוסקת ביעוץ כזה, ומנוסה גם בפן הרגשי שיכול להיות בדבר (לאחותי מאוד היה קשה להסכים להודות שהיא צריכה עזרה חיצונית).
אשמח אם האשכול הזה לא ייהפך להיות דיון רכילותי על מהות השיטה וכו'.

• הוסף לסימניות
===

• הוסף לסימניות
יש השגות מדמויות תורניות על שיטת המגירות.
כתחליף, אני מציעה לפנות לקאוצ'רית המתמחה בתחום הטיפול במשק הבית. אפשר לבקש המלצות מיעל זלץ, שמכשירה מאמנות מהזן הזה.

• הוסף לסימניות
סיקרנת אותי וקצת חיפשתי בגוגל על שיטת המגרות.
דווקא באתרים לא דתיים (כמו 'באופן טבעי') כותבים שהשיטה הפכה לכת מסוכנת.
מעניין אם זה נכון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;1685330:
יש השגות מדמויות תורניות על שיטת המגירות.
כתחליף, אני מציעה לפנות לקאוצ'רית המתמחה בתחום הטיפול במשק הבית. אפשר לבקש המלצות מיעל זלץ, שמכשירה מאמנות מהזן הזה.

איך אפשר להגיע אישית ומיידית ליעל זלץ?

• הוסף לסימניות
אני ממש לא יודעת באופן מוסמך או מהיכרות אישית.
אבל לפני כמה שנים שמעתי משהו על כת בהקשר לשיטה הזו,
לא עמדתי בפיתוי, חיפשתי מידע ומצאתי בשפע.
נשמע סכנה של ממש! ח"ו לא להתקרב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוח סערה;1685317:
אחותי מחפשת בדחיפות הדרכה טלפונית אישית של מדריכה מקצועית ומנוסה שיכולה לעזור במקרים של הצטברות רצינית של בלאגן ומטלות בבית, הרגלים לא נכונים, וחוסר יכולת להתארגן כמו שצריך במציאות של בית ברוך ילדים.
שמעתי משהו על שיטת מגירות- האם היא מתאימה לזה?
בין אם כן, ובין אם לא, אשמח לקבל המלצות על מישהי שעוסקת ביעוץ כזה, ומנוסה גם בפן הרגשי שיכול להיות בדבר (לאחותי מאוד היה קשה להסכים להודות שהיא צריכה עזרה חיצונית).
אשמח אם האשכול הזה לא ייהפך להיות דיון רכילותי על מהות השיטה וכו'.

היי..
אני ממליצה לך לשנות את הכותרת.
כל עוד "שיטת מגירות" תהיה הכותרת, האשכול הזה יהפך לדיון בדיוק הפוך ממה שאת מבקשת......

שיטת מגירות הצילה המון נשים ומשפחות
אבל רק אלוקים יודע למה היא זכתה לביקורת מאוד שלילית,
וכיום כבר דעכה מן העולם....
כך שהנושא הזה כבר לא רלוונטי,
מה גם ששיטת מגירות לא נועדה לעזור לנשים לסדר את הבית, אלא לסדר את הנפש
לפי השיטה: אשה מנהלת את הבית לפי מצבה הרגשי, והמגירה משקפת את הרגש הצריך טיפול.
וברגע שעובדים על הרגש שהמגירה משקפת ומסדרים אותה, גם הבעיה הספציפית נעלמת.

ואמר מי שאמר (האדמור מגור אולי? תקנו אותי אם אני טועה)
כשמסודר בחוץ מסודר גם בפנים.......

בכל מיקרה מגירות כבר לא רלוונטי
אז גמני ממליצה על יעל זלץ המדהימה!
ואם אחותך מאזור ירושלים אז יש לי המלצה חמה על עוד מישהי.

ברכה והצלחה!
יש תקווה!!

• הוסף לסימניות
העבירו את זה נשים מהציבור הדתי לאומי וגדולי ישראל התנגדו שנכנס מהשקפתם או שמא תכנס

• הוסף לסימניות
נועה פריוור
יש לה קבוצות, פועלת בהכוונת ובברכת רבנים בשיטת המגירות, הכל בצורה יהודית מאד (שמעתי ממישהי שהיתה אצלה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלף עם הרוח;1685727:
ואמר מי שאמר (האדמור מגור אולי? תקנו אותי אם אני טועה)
כשמסודר בחוץ מסודר גם בפנים.......

הסבא מסלבודקא

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי- בשיטת המגירות המקורית- סידור המגירות היה רק סוג של כותרת מלמעלה לשיחות טיפוליות שנכנסו 'מהדלת האחורית' במהלך הסידור, והתכנים שלימדו את המטפלים בשיטה התגלו כתכנים מאד מאד מסוכנים ובעייתיים.
כמובן שאם לומדים במקום מפוקח תכנים טיפוליים אחרים, מבוקרים- לא על זה ההתנגדות, גם אם מסדרים מגירות במהלך הטיפול .. ;)
בעלי המקצוע שאת מחפשת- לפי ניסוח השאלה שלך- הוא יעוץ ארגוני, ואכן זה התחום של יעל זלץ ועמיתותיה.

• הוסף לסימניות
בגדול השיטה טוענת שלצורת סידור החפצים יש סיבה.
יש 'משפטים' ומחשבות שרצות בעת ההחלטה על מיקום של מוצרים
ודרך הטיפול במגירה, אפשר לעלות על משפטים הרסניים, ולטפל בהם.
כלומר- הסדר הוא רק תרגול ואימון לסדר בראש, לנקיון וסינון.

• הוסף לסימניות
אני מכירה את יעל זלץ והיא באמת עזרה ועדיין עוזרת להמון נשים.
יש עוד מישהי במודיעין עילית הנקראת רחל מוטהדה גרה בנתיבות המשפט במודיעין עילית
המון ממליצות עליה
בהצלחה ואין ממה להתבייש
כל אחת וההתמודדות שלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרח אביב;1685756:
נועה פריוור
יש לה קבוצות, פועלת בהכוונת ובברכת רבנים בשיטת המגירות, הכל בצורה יהודית מאד (שמעתי ממישהי שהיתה אצלה)

אני לומדת אצלה אשה חסידית ויראת שמיים
זה איכות חיים!!
כמו שכתבו פה הבעיה היא שלומדים את השיטה ממדריכות לא חרדיות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פריידי;1686450:
אני לומדת אצלה אשה חסידית ויראת שמיים
זה איכות חיים!!
כמו שכתבו פה הבעיה היא שלומדים את השיטה ממדריכות לא חרדיות

גם פסיכולוגיה, ודימיון מודרך, ושלושת המימדים, והמסע, ופאנג שואי, וכו וכו ועוד דברים טובים ומקצועיים, לומדים ממדריכות לא חרדיות - - - - - - -
אז זאת לא הבעיה (;)

• הוסף לסימניות
ר' מאיר ברנסדרפר זצ"ל
יצא נגד שיטת המגירות
אני מקוה שאני זוכר טוב, תבררו על זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה