דרוש מידע שיטת חבר מביא חבר

• הוסף לסימניות
אני לא מחובר לקהילת אוטומציה עסקית ולכן שואל כאן..
יש שיטת שיווק שבו חבר שולח לינק של העסק לחברו ומתוגמל על כך או בכניסה להגרלה, או קופון הנחה.

מעלה 2 שאלות

1. האם בתור צרכנים/לקוחות מדבר אליכם כזה דבר?

2. מבחינה טכנית איך אני מזהה את שולח המייל
ישנה אפשרות של צילום מסך של המחשב להראות שהוא שיתף,

וישנה אפשרות יותר חכמה שהכפתור ללינק שמצורף למייל שהוא שולח הוא ייחודי לשולח,
מי שנכנס ללינק באמצעות המייל שהשולח העביר מופיע במערכת תחת שמו.

מחפש מידע עבור האפשרות השניה לא מצאתי מידע טכני בגוגל, האם מישהו מכיר יוכל להמליץ אשמח.

ממש תודה

• הוסף לסימניות
האתר נדיר
שלחתי כבר ועוד לא ענו לי
מטפלים בזה או שזה עוד לא בפעולה?
ולשאלתך-
א. כן. חד משמעית זה משכנע לשתף עוד
ב. תבקש שיעשו לך העברה של המייל או באמת צילום מסך...

• הוסף לסימניות
וישנה אפשרות יותר חכמה שהכפתור ללינק שמצורף למייל שהוא שולח הוא ייחודי לשולח,
מי שנכנס ללינק באמצעות המייל שהשולח העביר מופיע במערכת תחת שמו.
יש המון אפשרויות.
הכי קל במערכות דיוור כגון סמוב.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מתשתמש באקטיב טרייל ולא מצאתי שם כזו אופציה האם יש אחת כזו שם?
באקטיב טרייל אני חושב שלא ניתן להגדיר בכפתור עצמו.
אבל באוטומציה שם, כן ניתן להגדיר את זה.

• הוסף לסימניות
@plus ציניRE
בדקתי שוב וניתן להגדיר גם דרך הכפתור.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה