מנסה לבדוק![]()
החומר בויקיפדיה דל מאוד.אם יש לך גישה לויקיפדיה, את יכולה להתרשם...
אני יודעת שכללי הפורומים פה נגד הצבת דעות / דיונים כאלה, אבל לענ"ד שיטה 'רוחנית' שלא נשענת על מקורות מוסמכים ומועברת על ידי אנשים מוסמכים (רוחנית!) - אין מקומה אצלנו ואין מקומנו אצלה.
רוחניות כפי שאני רואה אותה אינה רוחניות כמו שויקיפדיה רואה אותה. אולי זוהי הזדמנות לתרגל אי ךלקחת את הדברים של ויקיפדיה בערבון מוגבל........ציטוט מהחומר הדל:
ימימה (סימה) אביטל (15 באוגוסט 1929 (ט' באב תרפ"ט), קזבלנקה - 11 במאי 1999 (כ"ה באייר תשנ"ט), הרצליה) הייתה מורה רוחנית, מיסטיקנית דתית קבלית, שפיתחה תורה מיסטית המכונה "לימוד חשיבה הכרתית" או "שיטת ימימה".
לא מספיק בשביל לבקש שהגברת תהיה משהו קצת יותר מאשר 'שמרה מצוות מאז ומעולם' לפני שעושים עם זה משו?
אבל יאלה, עוד רגע האשכול נמחק...
תודה!!מכירה את השיטה מקרוב
חשוב להדגיש שמאוד תלוי מי מעביר אותה
זו שיטה שמפתחת קווי חשיבה של תובנות על מקרים שמזדמנים לנו - יש לא מעט אנשים ששוקעים בהתעסקות של תובנות ללמידה ומדשדשים במקום, ולא באמת מחוללים שינוי בחייהם,
ויש כאלה שצומחים מזה וממשיכים האלה לעולם העשייה של תורה ומצוות
זו שיטה שהרבה התקרבו ליהדות ושמירת המצוות דרכה, ההורים שלי לדוג'
לכן לא הייתי פוסלת אותה
מה שכן היא ממש לא מתאימה לכל אחד!!!
ושוב אני מזכירה זה מאוד תלוי מי מעביר אותה
בהצלחה!
אני מעונין ללמוד שיטת טיפול של ימימה ורציתי לדעת אצל מי אפשר ללמודאמא שלי למדה אצל עידית, אני לא יודעת אם השם משפחה שלה הוא 'שלו'.
דרך אגב כל מורה בימימה מעביר את השיטה בצורה שייחודית לו
למרות שהחומר הוא כביכול אותו חומר..
אם תרצי יותר מידע תוכלי לפנות אליי באישי
זב נשמע מסיונריהאם יש למישהו מידע עדכני אודות שיטת ימימה ’חשיבה הכרתית’ בציבור שלנו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //