והיא מתהפכת? ויושבת לבד?מדובר בתינוקת בת שנה וחצי שאינה נעמדת ומטופלת בפיזיוטרפיה רגילה מהקופה.
המליצו לי על השיטה. אמור להועיל? ומה לגבי אוסטואפתיה?
אני חולקת עליך, מניסיון הן עם מדק והן עם אוסתאופתיה אצל בנסאל.אוסתואפתיה, לא בהשוואה בכלל למדק,
ולעניות דעתי לנסות קודם מדק.
את אומרת שאוסתואפתיה עזרה יותר?אני חולקת עליך, מניסיון הן עם מדק והן עם אוסתאופתיה אצל בנסאל.
תוכלי להסביר לי מהי אוסטיאופתיה, ומיהו בנסאל?אני חולקת עליך, מניסיון הן עם מדק והן עם אוסתאופתיה אצל בנסאל.
כן, בפירושאת אומרת שאוסתואפתיה עזרה יותר?
את הראשונה שאומרת כך.
אוסתאופתיה היא שיטת טיפול ברקמות ושרירים, יכולה לעזור מאד אצל תינוקות שנולדו עם ראש מוטה לצד (טורטיקוליס), למשל, באופן די מהיר, וכן בבעיות נוספות של שרירים תפוסים. זו הגדרה שנשענת על ניסיוני בטיפול, יתכן שלאסותאופתיה ענפים נוספים - אני פשוט לא מכירה אותם.תוכלי להסביר לי מהי אוסטיאופתיה, ומיהו בנסאל?
תודה על העזרה.בנסאל הוא אוסתיאופת מפורסם מגזר החרדי. מטפל גם בתינוקות וגם בבוגרים.
osteopathy.org.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים