מידע שימושי שיטת נתיב הא'ב'

האם יכול להתאים לאדם חילוני?
יש לי בעבודה אדם חילוני שמאד מאד סובל מחרדות ברמה קשה מאד.פעולות הכי רגילות קשות לו. מפחד כל הזמן שיכול לקרות לו משהו.. שיכול למות ורוצה כל הזמן להיות במיטה( וזה מה שעושה מיד כשחוזר לביתו)
מחסיר הרבה מאד בעבודה בשל כך( אם ימשיך כך יפוטר..)
הוא התחיל טיפול בכדורים מפסיכיאטר לפני כ3 שבועות ואין הטבה עדיין.( המירשם ניתן לו לפני כ3 שנים כבר!)

בקיצור חשבתי שאולי יעזור לו טיפול כלשהו דרך התת מודע, שלא יצטרך לעשות שום פעולה (כי הוא לא יעשה!) הגיוני שלא יעיז לנסוע לטיפול, אז אולי טיפול טלפוני...
אשמח לחוות דעת והמלצות על משהו מתאים.

למי שהתעניין קצת בנתיב הא"ב,
הצצה קטנטונת לחלק קטן מתוך אבחון שנעשה תוך כדי תהליך הטיפול:

לגבי ההודעה הקודמת:
כן. מדובר על היום ומחר.

מכירים אילה זמל מירושלים מטפלת בשלושת המימדים?
מלכי שטרן מב"ב מטפלת מנתיב האב?
אשמח מאוד לשמוע מניסיון ומהיכרות
חשוב לי ודחוף לי תודה מאוד

אני מחפשת מטפל בפתח תקווה בשיטה הזאת,
בעלי היה אצלו לפני הרבה שנים 3-4 והוא לקח הפסקה,
עברנו דירה, נשברו פלאפונים ואין לנו את הטלפון שלו
אם אתם יודעים על מי מדובר ויש לכם את הטלפון שלו זה יעזור לנו מאוד!!
הוא ליטאי גר בפתח תקווה (לא יודעת אם עדיין)
או אם אתם מכירים מטפל בשיטת ה-א-ב
תודה רבה
ויום טוב
לי יש קרוב משפחה מוצלח בשיא!!!!!!!
מטפל בשיטה הזאת עם הרבה קבלות בשטח.....
אדיב חיוני ונמרץ----
0548478528

אם תרצו ירושלים--יש לי

יש גם בקריית גת,
מכירה אותה אישית.
אישה מדהימה.

יש המלצות מנסיון למטפל גבר?

נפש יהודית לפני היא יהודית היא אנושית
ברור שיש שיטות מהירות יותר מטיפול פסיכולוגי ארוך שנים
אבל אני מרגישה שיש אצלינו נטיה לחפש 'דרכים עוקפות' מכמה סיבות
כלכלית..
בגלל שהאקדמיה נכנסת לאט לאט ואין מספיק מטפלים מוכשרים (שוב כלכלית הפעם מצד המטפלים למה ללמוד 2 תארים מינימום אם אפשר ללמוד קורס)
חוסר מוכנות להכיר בצדדים הפחותיפים בנפש ולעבוד עליהם
ממש כמו בעבודת המידות.. לעבד את הנפש הגולמית שלנו

זה לא אורמ שאין לשיטה הזו הצלחות
לדעתי היא מצליחה בכל מקום שבו יכלו להצליח כבר בלעדיה (כלומר דברים שלא פעם נפתרים מעצמם)
וברור שמשפטי אמונה יכולים לחזק
הם לא יכולים לפתור בעיות.
ילד לא מגמגם בגלל שהוא/אמא שלו לא די מאמינים. זה לא עובד ככה...

אני לא מכירה את הרב ממציא השיטה
ולא רוצה לדבר נגדו
ולא נגד נשים מאד חמודות שאני מכירה ש'מטפלות' בשיטה הזו

שימו לב שהרבה כותבות על מטפלת 'אישיות בפני עצמה' זא נשים מבוגרות, עם נסיון חיים ובשלות, הקשבה נינוחה, ששיחה איתן יכולה להועיל לנפש.. כל נפש אנושית..
לא כי הן בדקו בשריר באיזה מיג עיקרים את צריכה להתחזק ולשנן...

בכל מקרה מה שלא תהיה השיטה הזו היא לא טיפול.. במקסימום היא כלי (משונה קצת, לדעתי)
אה ואני מכירה גם שלושת המימדים. אולי זו שיטה מגוירת אבל לא מכירה חילונים שמכירים אותה..
משום מה לצערי! רק בציבור שלנו זה תופס.
למה, למה כל כך קל לנו להאמין בשטויות.

מגוחך כל כך לענות על תגובה שבאה מתוך חוסר הכרות ובורות בנוגע לנושא המדובר.
רק משום ש'טרנדי' לכתוב נגד כל מה שהוא לא אקדמאי.

גם אני מכירה משהי טובה ומאוד מאוד אמינה שזה ממש חשוב.
יש לה תוצאות מדהימות!
משהי שלא סוחבת בטיפולים.
היא גם אומרת מראש אם יכולה לטפל או לא ואני יודעת אל כאלה שאמרה להם שלא, מה שבעיני מראה מאוד על אמינות!
בס"ד
מי זו?
אפשר מס' טלפון.
אני ממש מחפשתתתת

מגוחך כל כך לענות על תגובה שבאה מתוך חוסר הכרות ובורות בנוגע לנושא המדובר.
רק משום ש'טרנדי' לכתוב נגד כל מה שהוא לא אקדמאי.

מכירה מטפלות מעולות לא אקדמיות.
אבל בין 'לא אקדמי' לבין ללמוד כלי אחד בלבד בכמה חודשים יש פער אדיר
והכלי הזה מתיימר לרפא הכל כל בעיה
ואין מגבלה לטפל בילדים/בטלפון/בווטאבר..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה