שיטת צביעה

• הוסף לסימניות
מישו יודע או יכול לשער איך נצבעה הדמות הזו בפוטושופ?

יעזור לי מאד!

ואם יש לכם הדרכות בעניין אני ממש אשמח לקבל :)

קבצים מצורפים

• אבאלה.PNG
    KB 396 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
מברשות עם שקיפויות- שכבה ע"ג שכבה.
פשוט ציור.
(לפי דעתי...)

• הוסף לסימניות
אם זה היה כ"כ פשוט כולם היו צבעים מקצועיים :D

אשמח לשמוע עוד תגובות!

• הוסף לסימניות
מן הסתם היה לזה בתחילה קו שחור
פתחו שכבה נוספת עם אלט בין השכבות צבעו את הקו בצבעים שונים
אח''כ צבעו בדלי הצבע ועשו הצללות שוב עם קישור בין השכבות בשיטות שילוב שונות
ובמברשות עם שקיפויות , הבהרה והכהיה וכדו'.
זו השערתי.
ברור שזו עבודה לא קלה.

• הוסף לסימניות
--

• הוסף לסימניות
לא גאונות, אבל סוג של טכניקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1852134:
מישו יודע או יכול לשער איך נצבעה הדמות הזו בפוטושופ?

יעזור לי מאד!

לי זה נראה כמו כלי ה'מש' באילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
לא, זה לא מש זה פוטושופ

• הוסף לסימניות
זה לא שיטות - זה ידיים!

• הוסף לסימניות
לא טכניקה, כן שיטת עבודה יסודית, צביעה במברשות עם שקיפויות ושיטות שילוב בחלק מהמקומות יש רכות למברשת ובחלק פחות הרבה סבלנות הרבה שכבות זה לא נראה הוקוס פוקוס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1852433:
אם זה היה כ"כ פשוט כולם היו צבעים מקצועיים :D

אשמח לשמוע עוד תגובות!

התכוונתי שזה עבודת ציור מושקעת בלי פטנטים ושיטות מיוחדות,
מברשות מכל מיני סוגים בשכבות.

• הוסף לסימניות
בנוגע לקו, אני משער שהצייר איחד את הצבע עם הקו, ואז השתמש בsmudge/blur tool כדי לערבב את הקו בצבע. אפשר לראות את זה במפורש לפי הblur שבקצוות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה