כללי שיטת צריבה מדהימה בפוטושופ

• הוסף לסימניות
מצאתי שיטה מוצלחת בפוטושופ לצריבת שיער בקלי קלות ובתוצאה מושלמת!
צרפתי צילום מסך של הפקודות בהם השתמשתי : Blending Option
לחיצה על חצי מהחץ הלבן (בעזרת מקש Alt ) מורידה את החלקים הבהירים מהתמונה בהדרגה,
כדי להגיע לתוצאה מוצלחת, כדאי לשכפל את התמונה, בהשכבה הראשונה להוריד חלקים בהירים בצורה דרסטית, ובשכבה שמתחתיה להוסיף מסיכה ולהחזיר את החלקים שנפלו
אני מקווה שאני מובנת...

קבצים מצורפים

• צריבה.jpg
    KB 310.7 · צפיות: 16
  • צריבה2.png
    KB 296.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אם מושכים את החץ בצד השני...

אם מושכים את החץ בצד השני אז זה מוריד את הכהה - באותו עיקרון

• הוסף לסימניות
כשתעלו על הבעייתיות ב'צריבה' הזאת, אנא כתבי כאן.

נ.ב. אם תלחצו על מקש 'אלט' בין המחוונים שם, תוכלו לקבל מעבר בצורה מדורגת.

• הוסף לסימניות
ראיתי את העבודה שצמרת מדברת עליה בפטנט הנ"ל, והיא מדהימה!
ישר כח.

• הוסף לסימניות
את אמריקה גילו לפני הרבה זמן.

אם הרקע קרוב ללבן, הרבה יותר פשוט להשתמש בשיטת שילוב Multiply (הכפלה) ועליה שכבה רגילה עם מסכה במקומות המתאימים.

הBlending יעיל מאוד בשילוב עצמים על גבי טקסטורות.

• הוסף לסימניות
את אמריקה גילו לפני הרבה זמן.

אם הרקע קרוב ללבן, הרבה יותר פשוט להשתמש בשיטת שילוב Multiply (הכפלה) ועליה שכבה רגילה עם מסכה במקומות המתאימים.

הBlending יעיל מאוד בשילוב עצמים על גבי טקסטורות.

• הוסף לסימניות
גם את ההודעות הכפולות גילו לפני הרבה זמן...:mad:

• הוסף לסימניות
אני גיליתי אותה עכשיו...
וכייף לי לשתף את מי שעוד לא יודע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה