דיאטה שיטת ריפוי טבעית בשיטת קלינסטון אצל אבי שטיגליץ

• הוסף לסימניות
מדובר בשיטה המשלבת תזונה ייחודית במיוחד בשילוב של פעילות גופנית, הרגלי שינה וכו'

בכח השיטה לרפא מחלות כרוניות כמו סכרת/דלקת פרקים/אלצהיימר/פרקינסון/לחץ דם ואף סרטן ברמה לא סופנית

האם יש בקהל מי שעבר תהליך כזה ושרד אותה לאורך זמן ?

אשמח להמלצות

• הוסף לסימניות
שיטה שיש בכוחה לרפא את כל המחלות שבעולם היא חשודה מלכתחילה .

• הוסף לסימניות
מכירה כמה
תנסי
ללכת לישון ב 21 לקום ב5:30
הליכה בקצב מתון על הבוקר- כלומר ב5:30
לאכול קטניות בעיקר
ולהוריד את כל מה שאת יודעת שלא בריא
כבר יכול לעזור
ואם זה בלי לקחת תוספים או כל מיני דברים בלתי מזוהים אז מה יכול להיות גרוע כלכך?

• הוסף לסימניות
עוד מישהו שמכיר?

• הוסף לסימניות
הייתי אצלו, יש לו קבלות אבל מאד קשה להתמיד בזה.

• הוסף לסימניות
הייתי אצלו ומי שמתמיד רואה תוצאות בשטח
במשך כל הזמן שהתמדתי בתוכנית שבנה לי
ראיתי שינויים מדהימים
גם בהורדה במשקל וגם בדברים נוספים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש על זה ספר- אני ערב לו.
מכירה מישהו שנעזר בשיטה (לא היכרות קרובה, רק יודעת שעשה את התהליך).
זה פשוט לחיות בריא אבל עד הסוףףףף.
יכול להיות מאד קשה.. אבל זו לא שיטה הזויה של טיפות או זריקות. פשוט לחיות בריא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה