שיטת שלושת המימדים

• הוסף לסימניות
משהי מכירה אחת מקריית ספר בשם רחלי דונט?

• הוסף לסימניות
האם שיטה במח אחד יותר יעילה, ממקדת ופותרת. או שזה אותו רעיון של שלושת המימדים ויכול לחזור?

• הוסף לסימניות
אני לא ראיתי תוצאות בשלושת המימדים
לאחר תקופה ארוכה של ניסיון
מעניין במה זה תלוי-יש כאלה שזה מצליח עליהם וכאלה שלא?

• הוסף לסימניות
האם שיטה במח אחד יותר יעילה, ממקדת ופותרת. או שזה אותו רעיון של שלושת המימדים ויכול לחזור?
אין שיטה, יש מטפלת!
ואין מטפלת טובה, יש מטפלת שטובה לך!!!!
וגם אין 2 מטפלות שעובדות באותה שיטה אותו דבר.
לכן,
1. תתפללי על סיעתא דשמיא בתהליך שאת הולכת אליו.
2. תבררי שיש למטפלת המלצות טובות.
3. תלכי בחיבור אלייך כל הזמן, תבדקי אם מרגיש לך טוב? , קורה שינוי בתוך כמה פגישות ? (שינוי- זה אפילו קצת, מדוד,התחלה) , את הולכת בשמחה?, את מפיקה תועלת כלשהי בכל מפגש? (תודעתי, רגשי )
4. לעצור תהליך שלא מתקדם! ( עצירה= בירור ושיקוף של החוויה עם המטפלת, צאנס לשינוי) ואם לא עובד- להפסיק ולחפש משהו אחר!!
5. לא להתייאש!!! לחפש ולהתפלל!!

ולשאלה שלך- יש דמיון בין מוח אחד לשלושת המימדים.

• הוסף לסימניות
ממליצות ללמוד את זה?
אני ממש רוצה ללמוד משהו השנה וחשבתי המון אם זה מתאים לי ללמוד.
אם יש בזה עבודה וכו'?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהי יודעת אם יש הבדל בשיטת הטיפול בשלושת המימדים בשנים האחרונות?
פעם
אין הבדל
יש מטפלות שעברו קורסים שפיתחו מתוך תרפית ממדים, כמוני, ואנחנו בס"ד יכולות להגיע מהר יותר ועמוק יותר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה הכוונה להגיע מהר ועמוק יותר?
תוכלי להסביר את התהליך?
"הרבה דרכים ל ריפוי"
אשמח לדבר איתך בפרטי כדי להרחיב יותר

• הוסף לסימניות
ממליצות ללמוד את זה?
אני ממש רוצה ללמוד משהו השנה וחשבתי המון אם זה מתאים לי ללמוד.
אם יש בזה עבודה וכו'?
לא יודע מה מומלץ
אבל יש דעות שסוברות ששלושת הממדים ומח אחד זה השתמשות בכישוף או בעבודה זרה
אפשר לעיין בספר שאלת המטולטלת של הרב גרין יש לו הסכמות בהצלחה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל פרטים על טיפול בשלושת המדים לילד בן 5 שעדין לא נגמל לגמרי
על מי אתם מליצים אפשר פרטים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה