מידע שימושי שיט רשתות בהרצליה ומשקל גבוה

• הוסף לסימניות
קייטנת הבית ספר יוצאת השבוע לשיט רשתות במרינה בהרצליה.
הבת שלי חוששת, מכיוון שהיא חריגה במשקל שלה. (מאד!)
מישהו היה שם ויכול לכוון אותי איך זה עובד שם, שאדע להרגיע אותה?
תודה!

• הוסף לסימניות
קייטנת הבית ספר יוצאת השבוע לשיט רשתות במרינה בהרצליה.
הבת שלי חוששת, מכיוון שהיא חריגה במשקל שלה. (מאד!)
מישהו היה שם ויכול לכוון אותי איך זה עובד שם, שאדע להרגיע אותה?
תודה!
לא חייבים לעלות על הרשתות
הרשתות נמצאות בסוף הספינה ורק מי שרוצה עולה, כמובן בתורנות בין כולם.
שאר הספינה היא רגילה לחלוטין כמו כל ספינה אחרת
אין שום בעיה שתעלה! מניסיון אישי :rolleyes:

• הוסף לסימניות
תגידו למישהו יש פרטים על השיט הזה? טלפון או מייל או שם של החברה/ בן אדם?

• הוסף לסימניות
שיט מהמם. עושים עם המשפחה כל שנה.
כמו שכתבה למעלה, לא חייבים לעלות על הרשתות. תקוו ליום יותר סוער עם גלים שאז נרטבים.....
חויה מוצלחת. שתיסע ותהנה!!!!

• הוסף לסימניות
זה רשת מאד עבה כמו שיש בספות
בכל פעם על הרשתות יש שמונה בנות ואם היא מאאאד חריגה במשקל שיעלו שבע בנות במקום שמונה
או שלא תעלה על הרשת ותהיה בספינה

• הוסף לסימניות
הייתי מתקשרת לברר-

• כתובת: מרינה הרצליה
  • טלפון: 052-3434404
  • דוא״ל:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה