התייעצות שייט עצמי בכנרת

• הוסף לסימניות
בטיילת יש 2 חברות שמתחרות ביניהם אחד ליד השני, חלום עולמי ועוד חברה שלא זוכר כעת את שמה, בד"כ בהשוואת מחיר הם יתנו יותר זמן (40 דק' במקום חצי שעה).
הרעיון הוא שנוסעים בסירת מנוע, ללא צורך ברישיון, בתוך מתחם מוגדר (שטח מספיק גדול בשביל החוויה) ו'מנווטים' ברחבי הכינרת.

לקחתי לשם ילדים קטנים, גדולים, בחורים ונסיעות משפחתיות. כולם נהנו עד השמים ורק אני ישבתי והסתכלתי על השעון לבדוק מתי זה נגמר...... לכן לקבוע ש'זה משעמם' לא הייתי קובע אבל ברור שזה לא חוויה אתגרית או סוערת.

בחורים מאוד יהנו מהאפשרות להנהיג בעצמם את הסירה.
יש אפילו יותר משתי חברות שם רק צריך להתמקח איתם כמה שיותר

• הוסף לסימניות
אני הייתי בעולם המים עלה לי 150 ש"ח לחצי שעה הייתי עם אשתי ומאוד היה כיף אני ממליץ זה חוויה מאוד זוגית

• הוסף לסימניות
בד"כ בהשוואת מחיר הם יתנו יותר זמן (40 דק' במקום חצי שעה).
שווה למצות עד הסוף אני קבלתי שעה במקום 30 דקות

השיטה הוא ככה הולכים לאחד שואלים את המחיר והזמן הוא כנראה יגיד לכם "בשבילכם 35 דקות אל תגלו לאף אחד"
עוברים לשני ואומרים שההוא הבטיח יותר זמן ואז הוא מבטיח 40 דקות
ועוברים לשלישי ועושים כנ"ל והוא מבטיח 50 דקות ואז חוזרים לשני ..... וחוזר חלילה עד שמרגישים שמיציתם

בקיצער משחק של 2-3 דקות וקיבלנו שעה
תנסו את חוש המסחר שלכם ;)

בכללי חוויה זוגית נהדרת לא אקשן

• הוסף לסימניות
ואנחנו תמימים ממש שילמנו 200 ל-40 דקות...
בכל מקרה לא השווינו כי רצינו רק את השומרי שבת.
נדע לפעם הבאה

• הוסף לסימניות
בכל מקרה לא השווינו כי רצינו רק את השומרי שבת.
למען הסר ספק
כל השלש משכירי הסירות שהיוו לי קלף מיקוח היו שומרי שבת (אחרת לא הייתי פונה אליהם בכלל)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היינו בחווימה, כל הגילאים
מאד מאד נהננו
הבחורים מהנהיגה עצמית , המבוגרים מהנוף - שהוא קצת שונה ומעניין מהחוף הרגיל
היינו לקראת שקיעה- הוסיף מאד לאוירה
ההדרכה נעימה ושירי הכינרת ברקע.. למי שאוהב (אריק איינשטיין ועוד.. רק גברים)

• הוסף לסימניות
היינו בחווימה, כל הגילאים
מאד מאד נהננו
הבחורים מהנהיגה עצמית , המבוגרים מהנוף - שהוא קצת שונה ומעניין מהחוף הרגיל
היינו לקראת שקיעה- הוסיף מאד לאוירה
ההדרכה נעימה ושירי הכינרת ברקע.. למי שאוהב (אריק איינשטיין ועוד.. רק גברים)
שווה את המחיר? לקחתם את המסלול הקצר או הארוך?

• הוסף לסימניות
בגוגל כתוב
סגור לצמיתות

1746087033670.png

• הוסף לסימניות
אנחנו כן עשינו את השיט הזה בסירה של ה 30 דקות.
נהננו ממש.

היינו עם שני קטנים שנהנו לא פחות, ואפילו "הסיעו" את הסירה והזיזו את ההגה.

זה באמת לא חוויה אתגרית או מותחת וכדו' אבל זה רגועה ונעים. היה כיף לראות את הנוף המהמם מסביב הכנרת פתאום מסיטואציה שונה.

כשאנחנו היינו היו רוחות, והיו כיוונים שנסענו אליהם עם ממש גלים והתרטבנו ממש. כמובן זה משהו שאולי לא בונים עליו או לא יכולים לתזמן אבל בכל מקרה, הרוחות הוסיפו לנו קצת.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לומר לי מה/מי זה חווימה?
מה עושים שם? מה מיוחד שם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה