דרוש מידע שיין- משלוח

• הוסף לסימניות
לפני שבועיים עשיתי הזמנה משיין.
ועכשיו שלחו לי את זה

TLV, התקבל ב- Delivery WH
מה זה אומר?? החברה של המשלוחים ..? המיקום שזה הגיע??
אני אשמח אם מישהי תוכל לתת לי מידע על מה זה אומר.. תודה

• הוסף לסימניות
קיבלת את המשלוח בסוף?
אני ממתינה כבר למעלה מ3 שבועות ולא הגיע עדיין.,
היום התעדכן לזה

TLV, התקבל ב- Delivery WH
איך התקדם לך לאחר מכן?

• הוסף לסימניות
אם זה כתוב שזה נכנס לסניף,
זה אומר למקום החלוקה או משהו אחר?
לא קיבלתי מייל שהגיע...

• הוסף לסימניות
לפעמים לוקח יום עד שזה מעדכן אותך שזה הגיע -כדי לתת למוכר זמן לסדר את זה בחנות

• תודה
Reactions: RGS
  • הוסף לסימניות
איזה סניף?
אם זה ליד הבית אז כנראה שזה נקודת המסירה

• תודה
  • הוסף לסימניות
לא כתוב איזה סניף
ככה זה נראה...
צילום מסך 2024-05-08 012253.png

• הוסף לסימניות
התרגום המילולי של זה זה
"המשלוח התקבל במחסן שליחויות"

• תודה
  • הוסף לסימניות
יש עדיין משלוח חינם ביום ראשון?

• הוסף לסימניות
עשיתי הזמנה משיין ואתמול שלחו לי גם משיין, וגם הודעת הSMS מחברת המשלוחים ,שההזמנה ממתינה לאיסוף בסניף................. הלכתי למקום החלוקה שכתבו לי שלשם זה הגיע....הבאתי את המספר הזמנה ואת השם שלי לאחראי שם, הוא בדק ולא מצאה את ההזמנה מה יכול להיות???

• הוסף לסימניות
מישהו יכולה לעזור לי זה ממש דחוף..
קיבלתי לפני כ3 שעות את ההודעה הזאת...משלוח בנק חלוקה לאחר ס.מלאי - הודעה שלישית מה זה אומר????
אחרי שהלכתי אתמול לחנות ואמרו שהם לא רואים את זה...

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
מה עושים אם שיין הביאו את המשלוח לחור ברמת גן
אני אמורה ללכת לשם לקחת?
אם אני לא לוקחת זה חוזר לשיין? הם יזכו אותי?

• הוסף לסימניות
שלום רציתי לשאול אם בשביל להחזיר לשיין מספיק להדפיס מהאתר את פתקית ההחזרה ולהביא לדואר?
בעבר עשיתי את זה מספר פעמים
אבל השבוע ניסיתי להביא לסניף דואב ואמרו שלא מקבלים..
מישהו ניסתה לאחורה? השתנה משהו?

• הוסף לסימניות
מה המינימום הזמנה משיין כדי לקבל משלוח חינם?

• הוסף לסימניות
צריכה עזרה דחוף עשיתי הזמנה ב16.12.24 ועד עכשיו ה12.1.25 היא לא מגיע תקועה במעבר מואץ .כמה זמן זה יגיע ?
קרה למשיח בזמן הקרוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה