- הוסף לסימניות
שוב, זה תלוי בכמות. מתחילים בקצת ומוסיפים אם זה סמיך מידי.
יוגורט-כל יוגורט לבן טבעי או מתוק
שוב, זה תלוי בכמות. מתחילים בקצת ומוסיפים אם זה סמיך מידי.
ניסיתם?יש באלי אקספרס !
יש לכם כתובת או טלפון?U NR בבני ברק ברחוב אלישע , לבקש להזמין שם ותוך כמה ימים זה מגיע
לאניסיתם?
אלישע 5 בני ברקיש לכם כתובת או טלפון?
את מוסיפה נוזלים לפרוזן יוגורט חוץ מהיוגורט הקפוא?שייקים זה עולם שלם!
כל יום לפי המצב רוח...
קשה לומר מתכון מסודר כי זה עניין של טעם ומרקם שמעוניינים.
אני מחלקת את השייקים שלי לכמה סגנונות:
1. פרוזן יוגרט:
הבסיס זה-מקפיאה גביעי יוגורט, וטוחנת יחד עם פירות קפואים, ותוספות פיקנטיות.
יש כמה שילובים מוצלחים:
*תות, פירות יער, שוקולד לבן, קוקוס, יוגורט וכל הבא ליד...
*פסיפלורה, עוגיות לוטוס, תות, בננה, מקופלת.. וכו'
*תמר, בננה, מנגו, שוקולד חלב/מריר
בקיצור מכל הבא ליד ומה שנופל בראש..
אני הרבה פעמים עושה "הצלת נפשות", כמו שממחזרים שאריות ארוח"צ לארוחה הבאה, בשר טחון הופך לפלפל ממולא, כנ"ל.
אם נשאר לי גלידת מוס, פירורי קורנפלקס, עוגיות שבורות וכל דבר כזה אני דוחפת פנימה..הנינגה סובל הכל!
יוצא עסיסי במרקם גלידתי וקפוא, כמובן תלוי אם מוסיפים נוזלים=פחות קפוא.
2.שייקים חלביים/אייס קפה:
כמו שכתבתי למעלה, אבל לא עם יוגורט, אלא חלב.
3.שייקים פרווה:
כנ"ל, אבל על בסיס חלב שקדים(אפשר 2 כפיות שקדיה וכוס מים, בריא מאוד)
או חלב סויה, מים, מיצי פירות.
אם חסר מתיקות אפשר להוסיף דבש. אבל להוסיף אחרי שהכל טחון, כי זה מקשה על הטחינה.
בהצלחה!!
![]()
באמזוןדרך אגב
מישהו יודע אם יש לקנות את הסכין לבד?
איפה?
יש לכם קישור במקרה?באמזון
קשיובא לי לנסות משהו במשפחה של שוקו אבל בריא ודיאטטי
חשבתי על חלב סויה, תמר, קקאו, קצת קפה, מה עוד?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים