משקאות שייק בצבע ירוק לבר- יש רעיונות?

• הוסף לסימניות
מה השאלה ממה לעשות?

• הוסף לסימניות
ירוק מקיווי זה מושלם
למרות ששמתי לב לאחרונה שהזן הנוכחי של הקיווי הוא צהבהב, אז כדאי לנסות לפתוח קודם אחד לבדוק מה הצבע...
עוד צבע יפה לשייק זה שייק אוכמניות יוצא סגול עז

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
ראיתי את זה ושאלתי שם אם זה מתאים לבר או שצריך להוציא ישר מהמקרר ואם ניתן להכין במג'מיקס. אשמח אם מישהי יודעת.

• הוסף לסימניות
ירוק מקיווי זה מושלם
למרות ששמתי לב לאחרונה שהזן הנוכחי של הקיווי הוא צהבהב, אז כדאי לנסות לפתוח קודם אחד לבדוק מה הצבע...
עוד צבע יפה לשייק זה שייק אוכמניות יוצא סגול עז
יש מתכון לשייק אוכמניות?

• הוסף לסימניות
השאלה אם הקיוי לא משחיר בשייק ?
ההצעה שלי, זה קיוי ואפרסקים משימורים, ביחד עם ג'לי שקוף

• הוסף לסימניות
ההצעה שלי, זה קיוי ואפרסקים משימורים, ביחד עם ג'לי שקוף
מנסיון?
אני לא אוהבת גלי
רוצה טבעי יותר
מוצלח אפרסקים עם קיווי?
איזה צבע יוצא?
(וסליחה שהקפצתי אותך להודעה מלפני יותר משנה..;))

• הוסף לסימניות
שייק ירוק
אני עושה-
1 שימורים אננס עם הנוזלים
4 קיווי (ניתן להוסיף או להפחית לפי הטעם)
כוס מיץ תפוזים
2 כפות פודינג וניל
מכינה המון לאירועים, יוצא מושלם!

• הוסף לסימניות
שייק ירוק
אני עושה-
1 שימורים אננס עם הנוזלים
4 קיווי (ניתן להוסיף או להפחית לפי הטעם)
כוס מיץ תפוזים
2 כפות פודינג וניל
מכינה המון לאירועים, יוצא מושלם!
יוצא ירוק?

• הוסף לסימניות
שייק ירוק מנצח:3 אבוקדו,3 קיוי ,חצי כוס לימון ,2 סוכר וניל,חצי כוס סוכר ,ליטר מיץ תפוזים 3 כפות פוגינג וניל
להכניב לבלנדר הכל ל5 דקות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
אבוקדו 1
קיוי 8
כוס וחצי מיץ תפוז
כוס סוכר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה