שייק בריאות

• פותח הנושא HGO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני אחרי חיפוש כבר- ומה שמצאתי היה יותר שייק פירות עם גלידה וכו
אני מחפשת מתכון לשייק בריאות- כמו ארוחת בוקר מלאת אנרגיות ובריאות עם מגוון ערכים תזונתיים
מה אפשר להוסיף לפירות ויוגורט ביו?
שמעתי ממישהי ששמים סיבים תזונתיים או שומשום מלא טחון, יש למישהי מתכון לכזה דבר? או לפחות כמויות?

תודה!!

• הוסף לסימניות
אני יוצרת תערובת תמרים (כמו בחרוסת)
אני טוחנת:
שומשום, זרעי פשתן, קנמון, אגוזי מלך.
(הייתי רוצה להוסיף ג'ינג'ר, אבל לא כל הילדים שלי אוהבים את החריפות)
מיקס הכל ביחד. לפעמים אני מוסיפה גרנולה.
ו...
כל ילד כפית/כף על הבקר.- דלק לכל היום.

בחינת כמויות- זה לפי הטעם. אני הכל שמה לפי האינטואיציה.

באשל/שמנת אפשר לשים את הנ"ל בלי התמרים

לבריאות.

• הוסף לסימניות
יש שייק בריאות שגם מפחית רצון למתוקים:
בננה
תפוח
עלי מנגולד או תרד
פשתן טחון

את הפירות אפשר להחליף לכל מה שאוהבים.

שותים על הבוקר כוס גדולה. זה מתוכנית הרזיה של אייל מרון.

נשמע טוב. עוד לא ניסיתי לצערי הרב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימול;1264782:
יש שייק בריאות שגם מפחית רצון למתוקים:
בננה
תפוח
עלי מנגולד או תרד
פשתן טחון

את הפירות אפשר להחליף לכל מה שאוהבים.

שותים על הבוקר כוס גדולה. זה מתוכנית הרזיה של אייל מרון.

נשמע טוב. עוד לא ניסיתי לצערי הרב.
אני אנסה לעשות את זה בלי התרד. נראה איך יצא.
צריך לעשות אותו טרי על הבקר. נכון? לא להכין כמות לכמה ימים.

• הוסף לסימניות
שייק ירוק:
2 אבוקדדו
4-5 קיוי
1/2 כוס סוכר
4 כוסות מיץ תפוזים

לרסק בבלנדר ולהוסיף את המיץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה