דרוש מתכון שייק מטורף ליום קייצי שכזה-

• הוסף לסימניות
אני בדילמה רצינית
יש לי בבית בננה, תות, פקאן מסוכר, תפוח ירוק,
ולתוספת יש דבש, קינמון,
בקיצור דברים רגילים שיש בבית. בתכלס אני צריכה דחוף שמישהו תיעץ לי איך אפשר לשלב בין הפירות האלו לשייק מטורף לקיץ (אני לא חייבת להשתמש בכל הפירות)

• הוסף לסימניות
תמר יש גם?
בננה תמר ופקאן הולך טוב ביחד.
תפוח פקאן ותות נשמע גם כן טוב.

• הוסף לסימניות
הבן שלי דוחף לי מכל הסוגים שיש במקפיא
מוסיף שקדים (רגילים) וממרח שקדים
לפעמים גם קובייה או שתיים שוקולד
ותמיד יוצא טעים :)

• הוסף לסימניות
תות - בננה עם מעט גאמ'פ או ספרינג בטעם זה,
פלוס קצת גלי תות שהוכן כמה דקות והספיק להתקרש קצת.
יוצא בסגנון של סורבה וטעים מאד.

אצלנו יש הרבה אנשים שלא אוהבים מרקמים שונים בתוך השתיה שלהם,
נגיד גושים של פקאן טחון לא באים להם בטוב,
לכן אני דואגת למרקם אחיד ויחסית רך

• הוסף לסימניות
צ'אטGPT

כמובן, אני כאן לעזור! יש לך מגוון רחב של פירות ותוספות בבית שאפשר לשלב בשייק מטורף וטעים לקיץ. הנה כמה הצעות לשילובים מרעננים:
  1. שייק פקאן בננה ודבש:
    • 1 בננה טרייה
    • כוס חלב צמחי או חלב רגיל
    • כוס מלאה של פקאן מסוכר
    • כף דבש
    • קינמון לטעם
  2. שייק תות תפוח ירוק ודבש:
    • כוס תות קפואים
    • תפוח ירוק, קלוף וחתוך לקוביות
    • חצי כוס חלב צמחי או חלב רגיל
    • כף דבש
    • מעט קינמון (אם רוצים)
  3. שייק תפוח ובננה:
    • בננה טריה
    • תפוח קלוף וחתוך לקוביות
    • כף דבש
    • מעט קינמון (אם רוצים)
את יכולה להשתמש בפירות ותוספות שלך באחת מהמתכונים או לשנות ולהתאים אותם כפי שאת רוצה. אם תרצי, תוכלי להוסיף גם יוגורט, גרנולה, או קראנצ'ים לתוספת טקסטורה. בהנאה ובתיאבון!

• הוסף לסימניות
צ'אטGPT

כמובן, אני כאן לעזור! יש לך מגוון רחב של פירות ותוספות בבית שאפשר לשלב בשייק מטורף וטעים לקיץ. הנה כמה הצעות לשילובים מרעננים:
  1. שייק פקאן בננה ודבש:
    • 1 בננה טרייה
    • כוס מלאה של פקאן מסוכר
    • כף דבש
    • קינמון לטעם
  2. שייק תות תפוח ירוק ודבש:
    • כוס תות קפואים
    • תפוח ירוק, קלוף וחתוך לקוביות
    • חצי כוס חלב צמחי או חלב רגיל
    • כף דבש
    • מעט קינמון (אם רוצים)
  3. שייק תפוח ובננה:
    • בננה טריה
    • תפוח קלוף וחתוך לקוביות
    • כף דבש
    • מעט קינמון (אם רוצים)
את יכולה להשתמש בפירות ותוספות שלך באחת מהמתכונים או לשנות ולהתאים אותם כפי שאת רוצה. אם תרצי, תוכלי להוסיף גם יוגורט, גרנולה, או קראנצ'ים לתוספת טקסטורה. בהנאה ובתיאבון!
אני עשיתי פעם דרך הGPT איזה שילוב ויצא לי לא משהו מאז אני לא סומך עליו במתכונים (אולי אני צריך ללמוד איך לכוון אותו יותר לא יודע) אתה סומך עליו?

• הוסף לסימניות
אני הייתי שמה הכל בלי התפוח והקינמון
שימי לב שבננה נותנת טעם מאד חזק, מומלץ לשים ממנה יחסית קצת

אם את לא בטוחה מה את אוהבת יכולה לנסות כמות קטנה לראות אם השילוב הולך לך ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה