שייק קיצי מרענן

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• DSC_1054.png
    KB 391.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
באמת נראה מרענן
העוקם לא עושה לי טוב

• הוסף לסימניות
מקסים.

• הוסף לסימניות
תמונה יפה!
באמת מרענן

• הוסף לסימניות
לפעמים מתחשק לי לספר מה עומד מאחורי כל צילום, ואיך עם קצת מעוף ויצירתיות אפשר להגיע להכל-
אגב אני מכינה ומצלמת עבור כתבת במדור בישול באחד העיתונים הגדולים בחו"ל בגלל שאנחנו גרות במרחק עצום.
המתכון הזה הורכב מ-מלון כתום ומנגו ודובדבנים
להזכירכם-מדובר בשנת שמיטה, ולכן, כרגע המנגו לא בעונה ולא הצלחתי בצפונינו המרוחק למצוא מלון שיענה על הדרישות, ודובדבנים-אחרי התיעצות עם רב נאמר לי שאפילו שניתן לרכוש דובדבנים של יבול שביעית משאינם שומרים תו"מ אסור לקנות, כי ברגע שאני קונה ממנו הכסף הופך לקדוש בקדושת שביעית והמוכר לא ינהג בכסף בקדושה ולכן שלא אקנה (שלא לדבר על בעיית עורלה...)

ולכן:
ריסקתי במעבד מזון מלון שהיה אצלי בבית ואפרסק משומר
ולמעלה אלו לא דובדבנים, אלו CHERRY PLUM למי שלא יודע אנגלית-שזיף דובדבן...

• הוסף לסימניות
מ ג ר ה !!!

• הוסף לסימניות
באשכול של הגלידה רציתי לשאול אותך למה את צריכה לקנות את האגוזים,בוטנים למה הלקוח לא קונה מה שחשוב לו בתמונה או מה שקיים במתכון,עכשיו כתבת לי את התשובה שזה עיתון בחול אז כל הכבוד על העבודה והשירות המצוין שאת נותנת.
תמונה יפה ומגרה
תצליחי!!

• הוסף לסימניות
מאוד השתפרת!
התאורה כאן נחמדה. אבל הקומפוזציה לוקה בחסר: צפוף, עקום ודי משעמם לטעמי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י E&A;1648607:
מאוד השתפרת!
התאורה כאן נחמדה. אבל הקומפוזציה לוקה בחסר: צפוף, עקום ודי משעמם לטעמי.

יש לי עוד הרבה תמונות, זאת ההעדפה של העיתון והכתבת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה