שיירה הולכת

• הוסף לסימניות
איפה אני יכולה להשיג סרטון של צלליות הולכות עם גמלים (משהו שיכול להתאים לעמ"י יוצא ממצרים/ הליכה לגלות וכו') בתשלום?

• הוסף לסימניות
ולהשיג שיירה של אנשים הולכים במסך ירוק?

• הוסף לסימניות
אף אחת לא יודעת????
משום מה נראה לי שהפורום הזה קמצן יותר מכל הפורמים???:(
לא ביקשתי בחינם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י amazuz;n4917509:
אף אחת לא יודעת????
משום מה נראה לי שהפורום הזה קמצן יותר מכל הפורמים???:(
לא ביקשתי בחינם.

יש לי ולא בא לי לתת, אפילו בתשלום,;)
הקמצנות זה חלק מהמקצוע שלנו,:p
בכל אופן לפי דעתי וידיאו יותר קשה להשיג [כן אפילו בתשלום] מתמונות ו....

• הוסף לסימניות
זכותך המלאה.
נמשיך לחפש...

• הוסף לסימניות
לא לקחת קשה...
כולנו רוצות מאוד לעזור לך!

אבל אין לנו:(:(:(:(:(:(:(:(

• הוסף לסימניות
גמלים הולכים בלי צלליות גם טוב?

• הוסף לסימניות
גמלים עם אנשים או גמלים לבד?
גמלים לבד לא יעזור לי.
תודה על הרצון הטוב.

• הוסף לסימניות
אחרי שאני מעלה אני שמה לב שזה לא יעזור לך...מצטערת..?

• הוסף לסימניות
תודה בכל אופן.
הסתדרתי.

• הוסף לסימניות
בלית ברירה הסתדרתי בצורה קצת אחרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה