קינוחים שילובים מומלצים לשייק ?

• הוסף לסימניות
מה השילובים המומלצים
הפירות שיש לנו (קפואים)
הם
תות ,בננה ,תמר , מנגו , אננס ,קיווי , פסיפלורה ,פירות יער, אפרסק,
חשוב גם לדעת מה היחס המתאים של כל פרי בתערובת באחוזים

• הוסף לסימניות
מהניסיון שלי ולטעמי האישי -

תות ופסיפלורה יחד - לא עובד.

או תות אננס בננה
או אננס בננה פסיפלורה
מנגו גם הולך אבל לאחרונה ראיתי שהוא ממש לא חסר. אפרסק ניתן להוסיף לכל שילוב, הטעם שלו פחות מורגש והוא בעיקר מוסיף נפח.
עם קיווי ופירות יער לא התנסיתי.

בתור נותן מתיקות אפשר לשים תמר (מספיק אחד בלבד) ואז אין צורך בסוכר.

על בסיס מיץ תפוזים יוצא מצוין וקליל יותר מאשר על בסיס חלב/יוגורט.

• הוסף לסימניות
כדאי לך לנסות כמה שילובים
ואז תראי למה את הכי מתחברת
כי כל אחד אוהב משהו אחר
אני ממליצה על תות ואננס :)

• הוסף לסימניות
תפוחים ירוקים- גרנד, עם אננס, ולפזר אח"כ קינמון מעל- מעדן ממש
(אין צורך בהמתקה, וכולם אוהבים,
רק כדאי לשתות מהר לפני שמתחמצן- כמו כל שייק עם תפוחים)
אני טוחנת את התפוחים בשלמותם (עם הגרעינים) אבל זה רק כי יש לי נינג'ה

• הוסף לסימניות
אני מכינה מס' פעמים בשבוע-לטעמי מושלם
תות
בננה
תמר
פיקאן
חלב

• הוסף לסימניות
תות מנגו כבסיס, מעט אננס
פירות יער ואוכמניות אם יש
ואם בעניין להוסיף מתוקים כמו עוגיות, שוקולד או פקאן זה מוסיף מאד!
על בסיס יוגורט או מיץ תפוזים

• הוסף לסימניות
אין לי ניסיון בזה כלל אני מעונינת להכין לבר לבת מצוה אני צריכה כמויות מדויקות ממי שהכינה מה היחס אם אני רוצה תות בננה עם מה אפשר לשלב או מה זה אומר בסיס מיץ תפוזים
אנא כמויות מדויקות

• הוסף לסימניות
אין לי ניסיון בזה כלל אני מעונינת להכין לבר לבת מצוה אני צריכה כמויות מדויקות ממי שהכינה מה היחס אם אני רוצה תות בננה עם מה אפשר לשלב או מה זה אומר בסיס מיץ תפוזים
אנא כמויות מדויקות
בסיס = תוספת נוזלית לשייק כדי לוודא שיוצא לנו שייק ולא רסק פירות.
בדר"כ הבסיס הקלאסי הוא חלב ו/או יוגורט, אבל ניתן גם להכין על בסיס מיץ תפוזים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה