זה לא חדש ולא מפתיע,תה עם חלב
אצלנו קוראים לזה ׳תה נסיכים...׳זה לא חדש ולא מפתיע,
השכנים הבריטים יזדעדעו אם ישמעו שחשבתם שזה לא מקובל!!
השניה באתי לרשום את זהחלה מטוגנת (ביצה, קצת מים או חלב, אני מוסיפה קצת מלח, ממש טיפה) ומפזרים מלמעלה סוכר, טעיםםםםם
גזל .זה שלנוחלה מטוגנת (ביצה, קצת מים או חלב, אני מוסיפה קצת מלח, ממש טיפה) ומפזרים מלמעלה סוכר, טעיםםםםם
?.זה שלנו
אני הייתי בטוחה שזה מקובל עד שהבנתי מחברות שהן לא ידעו שיש דבר כזהזה לא חדש ולא מפתיע,
השכנים הבריטים יזדעדעו אם ישמעו שחשבתם שזה לא מקובל!!
יש לויסוצקי תה מיוחד לעם חלב....אני הייתי בטוחה שזה מקובל עד שהבנתי מחברות שהן לא ידעו שיש דבר כזה
אז אצלנו זה דומה... פרוסת לחם מרוחה בחמאה ומעליה מריחה של ממרח שוקולד או שחצי פרוסה עם שוקולד והחצי השני חמאה רכה כמובן! זה מאד טעיםםםםםלחם עם שוקולד וגבינה
קוטג' עם סוכר
זה הכי לא שילוב הזוי אבללחם במצנם וכשמוכן מורחים חמאה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //