שילוב וורד ומנגה. שאלה.

• הוסף לסימניות
שבוע מבורך.
אשמח לעזרתכם.
צריכה להכין ציור עם הרבה מלל, אני מציירת בתוכנת מנגה והכיתוב שם מסורבל מאוד.
יש אפשרות להקליד בוורד ולהעתיק למנגה (לא הצלחתי בינתיים) או דרך אחרת נוחה יותר?
ואל תציעו לי להעביר דרך פוטושופ כי אין לי את התוכנה...
אלף תודות מראש.
ליקי.

• הוסף לסימניות
מה הבעיה?
קונטרול סי, קונטרול וי

נכתב לך הפוך? התקיני את התכנה langover (הנה קישור) ותגדירי מקש קיצור דרך (לדוגמא F6) השחירי את הטקסט הרצוי, לחצי על המקש וקבלי את הטקסט בקלות ומהירות. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מה הבעיה?
קונטרול סי, קונטרול וי

נכתב לך הפוך? התקיני את התכנה langover (הנה קישור) ותגדירי מקש קיצור דרך (לדוגמא F6) השחירי את הטקסט הרצוי, לחצי על המקש וקבלי את הטקסט בקלות ומהירות. בהצלחה!
תודה על התשובה קודם כל.
התכוונת קונטרול סי בוורד וקונטרול וי במנגה? - לא הלך!

• הוסף לסימניות
למה את מתכוונת לא הלך?
מה בדיוק קורה? תספרי בדיוק מה את עושה מאז שאת לוחצת על CTRL C בוורד.

• הוסף לסימניות
למה את מתכוונת לא הלך?
מה בדיוק קורה? תספרי בדיוק מה את עושה מאז שאת לוחצת על CTRL C בוורד.
עוברת למנגה, לוחצת קונטרול וי ו--נאדה, זירור, גורנישט. -לא קורה כלום.

נוסף בעריכה:
אפפפפ! הבנתי!!! לא עמדתי קודם על הכלי של הכיתוב במנגה!
עכשיו זה עובד מצוין.
תודה @מרים יעל, תודה @Ammo , הצלתן אותי.
תבורכו מפי עליון!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עדיף לך לשלם כמה שקלים ולתת לגרפיקאית לעשות את העבודה.
ראיתי ציירות שהכניסו טקסט לציורים, וזה היה לי פשוט עצוב.
הכל היה כל כך יפה - עד ש- - -

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה