שילוב כמה סוגי רצפות בדירה אחת

• פותח הנושא 1987
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שאלה- לפני שיפוצים
אני רוצה לרצף בכניסה בסלון ובמטבח בריצוף מבריק מקושקש ואילו בחדרים ובאמבטיה אני אוהבת יותר דמוי פרקט
לפי התכנון של הדירה מהסלון יוצא מזדרון שממנו יש את השרותים האמבטיה וחדרי השינה .
איך משלבים בין שתי סוגי ריצופים באותה דירה ? ההבדל לא יוצא מוזר בעניניים ?
ובקשר לפרקט אני יותר אוהבת ריצוף לרוחב , איך זה מסתדר במזדרון לרוחב וגם בחדרים לרוחב ?

אשמח מאוד לתגובות

הוספתי תמונות לסגנון שאני מתכננת, בעיקר נראה לי משונה השילוב בין מט ומבריק
וגם האם חייבים להתאים את הגוונים ?
וד"א מי יודעת איזה ריצוף זה בתמונה של הסלון ?

קבצים מצורפים

• ריצוף-קרמיקה-מבריקה.jpg
    ריצוף-קרמיקה-מבריקה.jpg
    KB 12.5 · צפיות: 92
  • ריצוף חדרים.jpg
    ריצוף חדרים.jpg
    KB 56.3 · צפיות: 86
  • הוסף לסימניות
אני עשיתי סלון מטבח פרוזדור ריצוף בהיר ומבריק מרצפות גודל 80*80 ובחדרים ובאמבטיות דמוי פרקט.
יצא שילוב מאוד מוצלח ופרקטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חולי;2284861:
אני עשיתי סלון מטבח פרוזדור ריצוף בהיר ומבריק מרצפות גודל 80*80 ובחדרים ובאמבטיות דמוי פרקט.
יצא שילוב מאוד מוצלח ופרקטי.

יש לך אולי תמונות שאוכל להתרשם מהשילוב ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1987;2284910:
יש לך אולי תמונות שאוכל להתרשם מהשילוב ?

שלחי לי מייל אני אשלח לך את התמונות שיש לי.

• הוסף לסימניות
אפשר לרצף בדירה אריחים ורצוף פרקט.

אם את רוצה לרצף סלון ומטבח בריצוף מבריק. תכנסי איתו לפרוזדור. ובחדרי שינה וחדרי רחצה תוכלי לרצף פרקט. כך שיצא שהמקומות הצבוריים יהיו רצוף אחד. והמקומות הפרטיים יהיו רצוף אחר.

אם הרצופים דומים בגוונים יכול להראות יפה מאד.

את יכולה להדביק פס אלומיניום ברוחב 1 ס"מ עדין בחיבור של 2 הרצופים. לא חובה. ראיתי משהי שהדביקה פסיפס תואם סגנון הבית בין החיבורים.

ענין של טעם.

• הוסף לסימניות
העקרון הוא שההפרדה בין סוגי הריצוף יהיה בקו הדלת, הפרוזדור נכנס לתחום הסלון, החדרים והאמבטיה כבר תחומים בדלתות ולכן מתאים לעשות שם את המעבר בין סוגי הריצוף.
מתקבל יפה מאד, אין לך ממה לחשוש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;2285075:
העקרון הוא שההפרדה בין סוגי הריצוף יהיה בקו הדלת, הפרוזדור נכנס לתחום הסלון, החדרים והאמבטיה כבר תחומים בדלתות ולכן מתאים לעשות שם את המעבר בין סוגי הריצוף.
מתקבל יפה מאד, אין לך ממה לחשוש

למרות שבחדרי שינה לרוב הדלתות פתוחות ?

ואולי בכולופן משו מזהה את הריצוף בתמונה של הסלון ?? או משו דומה ?
מהתרשמות שלי זה מבריק אבל בגלל הקישקושים הרבים עליו לא תופס ליכלוך, אני טועה ?

• הוסף לסימניות
הרצוף בתמונה ששלחת נראה קרמיקה דימוי פרקט. יותר ממה שנראה פרקט אמיתי.

קחי בחשבון שפרקט אמיתי קצת קשה לניקוי בבית עם ילדים. מתאים יותר למקומות צבוריים/מסחריים. או למרפסות

• הוסף לסימניות
לפעמים ניתן לשים משקוף (ללא דלת) באמצע המסדרון (תלוי בתכנון של הדירה) ע"מ להפריד בין שני סגנונות עיצוב.

• הוסף לסימניות
הריצוף אכן נראה מבריק עם טקסטורה מאד עשירה דמוית שיש, יתכן שאף שיש אמיתי.

נכתב ע"י אוריאל83;2285645:
לפעמים ניתן לשים משקוף (ללא דלת) באמצע המסדרון (תלוי בתכנון של הדירה) ע"מ להפריד בין שני סגנונות עיצוב.
לא נראה לי שיש כאן צורך, יש כאן הגדרה ברורה של החללים הציבוריים- סלון, מטבח ומעבר, לעומת החדרים.

• הוסף לסימניות
לכן הוספתי "תלוי בתכנון הדירה".

שינוי סגנון ריצוף בתחילת מסדרון שמחובר לסלון נראה לי פחות יפה, אבל אם יש משקוף שמתחם את הסגנון הפנימי זה יכול להתקבל יפה (בתנאי שהסגנון של המשקוף מתאים לריצוף הפנימי).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה