סליחה על ההקפצה.הפורמיקה אלון גדע K14NT של בלורן.
הלבן זה לא פורמיקה, זה וואן סקין.
הוא יחסית כהה, לדעתי שילוב מעולה.סליחה על ההקפצה.
בדיוק גם אני בחרתי את הפורמייקה הזאת לשילוב במטבח בהיר קשמיר בנישה פתוחה ובשולחן
ועכשיו מתחילה לפקפק האם היא לא מדי כהה.
מה את אומרת?
חדוי כמה שנים יש להם את המטבח הזה?לגלות את כל סודות המקצוע?
יש חומר מיוחד שנקרא cdf הוא עמיד במים.
הוא הבסיס ועליו הפורמיקה
בארהב מאוד מקובל להשתמש בעץ מחופה פורמייקה במקום שיש.חדוי כמה שנים יש להם את המטבח הזה?
זה באמת עמיד למים כמו חיפוי קרמיקה / שיש גם לאורך שנים?
3 שנים.חדוי כמה שנים יש להם את המטבח הזה?
זה באמת עמיד למים כמו חיפוי קרמיקה / שיש גם לאורך שנ
ח.ג. סחרמענין אותי מידע על המשטח הזה, CDF
אני רוצה לברר עליו בשביל לעשות ממנו פלטה שאותה יניחו על השיש בפסח,
להורים שלי יש משטח מותאם לגודל השיש שלהם לפסח, סנדביץ' מצופה פורמיקה אבל זה כבר מתנפח.
מה זה החומר הזה?
איפה אני יכולה לקרוא עליו? להזמין אותו?
@חדוי פלבני
תמיד זה טוב לראות תמונות של מטבחים, נותן הרבה השראה ועוזר לחסרות דימיוןיש עוד טעם לתמונה?
לי יש מטבח לבן עם קצת עץ ונגיעות זהב
כן, בהחלט.יש עוד טעם לתמונה?
לי יש מטבח לבן עם קצת עץ ונגיעות זהב
יש מצב לתמונות? יעזור לי מאודהי עוברת עכשיו על האשכול, אני עשיתי מטבח כמו שפותחת האשכול ביקשה
ארונות לבנים, שיש לבן ואי שמלמעלה בוטשר טבעי, מעליו תאורה עץ טבעי עם נורות חמות
הברזים ממתכת מוזהבת. כסאות בר ורצפה אפורים
יצא מושלםם
מטבח מהמם!!!גם לי יש לבן-שמנת, עץ, ונגיעות זהב
מצורפים תמונות
כן, אותו דגם של הקלפותמטבח מהמם!!!
ממה שולחן עשוי?
פורמייקה?
קופצת ,גם לי יש לבן-שמנת, עץ, ונגיעות זהב
מצורפים תמונות
ממש לא חונקיםקופצת ,
יש לי מטבח באותה צורה
ואני מתלבטת האם הארונות עד התקרה לא חונקים מדי ?
מה האורך של השיש בצד של הכיורים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים