- הוסף לסימניות
מעדיפים לא לאכול מול הדלתחשבתי מסכנים
אולי כך?
סליחה על האיור
מעדיפים לא לאכול מול הדלתחשבתי מסכנים
אולי כך?
סליחה על האיור
בסקיצה הראשונית הסתרתי אותו במזווה, ולדעתי מתבקש להשאיר אותואת הכיור הכפול אפשר להחליף בשני כיורים.
למזווה נצטרך למצוא פתרון כי המקרר ממש תקוע.
המקרר זה אחד הדברים הפחות אסתטים במטבח, ולהעמיד אותו מול הכניסה, ושהוא צריך גם לדבר עם הסלון, ורואים אותו במסדרון מכל עבר..
לכן חיפיתי אותו בקיר. וגם פינת האוכל מוסתרת, כמו בפרוגרמה.
אין מקום למזווההחלבי שם מעט בשימוש, מניחה שלכן מיקמו אותו כך בתכנית המקורית
את המקרר מיקמתי בכיוון הזה בגלל המיקום מול הכניסה
חזית המזווה לצידו יכולה להיות יפה ומעוצבת
תודה על ההערה,אין מקום למזווה
צריך להרחיק את המקרר מהקיר כדי לאפשר פתיחת המגירות הפנימיות של המקרר.
הם יצטרכו לבדוק את המקרר לפני הקניה
אולי אפשר לעשות קיר בפתיחת הדלתמעדיפים לא לאכול מול הדלת
לדעתי מרגיש חנוק לפתוח דלת ישר לתוך קיר,אולי אפשר לעשות קיר בפתיחת הדלת
כמו בציור
בדיוק לא לסגור עד התקרהבמחשבה שניה,
אולי כן לסגור עם קיר כמו שהצעת, מיושר לקיר ממול (אולי בגובה נמוך/ משולב משרביה וכד')
-כדי להרוויח פתיחה של כל המטבח
מה עובד יותר/ צפוף פחות/ נראה יותר טוב?
ומבין כל האופציות איזו מועדפת לדעתכם?צפה בקובץ המצורף 668013
היא כתבה אין אפשרות לגעת בכיוריםאופציה נוספת
אכן...היא כתבה אין אפשרות לגעת בכיורים
זה האופציה הראשונה שעלתה לי
אכן...היא כתבה אין אפשרות לגעת בכיורים
הרצוי עולה על המצוי.היא כתבה אין אפשרות לגעת בכיורים
התקציב המצוי מוגבל ואין מספיק אריחים לסיפור הזההרצוי עולה על המצוי.
המטבח הזה שווה את עלות הוספת נקודת מים
הפינה לא נראית לי מידי נוחה ומוצדקת בעלות ביחס לתמורה שלה,
לא שווה עוד חתיכת שיש קטנההפינה לא נראית לי מידי נוחה ומוצדקת בעלות ביחס לתמורה שלה,
שוקלת יותר כיוון של משטח נשלף
ותודה על המחשבה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים