שילוב קטלני, מה עושים?

• הוסף לסימניות
של tream ו- hatch
כל פעולה כזו סוגרת לי את האוטוקד.
כבר פעם שלישית להבוקר. :mad::mad::mad:
יש עצה?

• הוסף לסימניות
יש כנראה הרבה אלמנטים בשרטוט בלתי נראים
תעתיקי את השרטוט לקובץ חדש ונקי , תעשי לו PURGE
בנוסף -אני ממליצה לך לשטח את הקווים FLATEN זה קורה לי הרבה בתכניות פיתוח שבהם אני מתבססת על מדידות שהן בנויות תלת מימד וההץ' לא יכול להתפס בעצם על מסגרת תלת מימדית...

• הוסף לסימניות
של tream ו- hatch
יש עצה?
האצ' עושה בעיות. להזהר איתו. שלא יתקע את המחשב
מה שעושים פשוט משתמשים בפוליליין מסביב ורק אז האצ'- מניסיון פותר את כל הבעיות

• הוסף לסימניות
לגבי TRIM
את צריכה ללחוץ על הפקודה אח"כ אנטר ולאחר מכן ללחוץ על האובייקט המבוקש.
בהצלחה יקירה

• הוסף לסימניות
של tream ו- hatch
יש עצה?
אם מה שכתבה @gbg לא עוזר- תפרידי את ההאטצ'ים שיהיו נפרדים (SEPARATE HATCH)
ואז תמחקי או תקצרי ידנית את המקומות הבעייתיים.
זה לא פתרון, זו דרך התמודדות...

• הוסף לסימניות
אתן כאלה חמודות
הרצון הטוב והתמיכה - מחמם ת'לב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה