כללי שילוב של אילוסטרייטור ואינדיזיין

• הוסף לסימניות
הייתי שמחה אם מישהו יוכל לשתף אותי בצורת העבודה שלו.

אין אתם משלבים בעימוד אלמנטים כמו מסגרות בגדלים משתנים (לפי גודל הטקסט)?
אני מדברת על מסגרות 'מעניינות' יותר ממה שהאינדיזיין יכול להציע.

האם אתם מכינים באילוס' כל מיני גדלים ואז מייבאים את הרצוי?
נשמע לי די מסורבל.
איך כדאי לעשות כזה דבר?

• הוסף לסימניות
את עושה באילוס ריבוע, ומעבירה לו מברשת שהיא המסגרת.
את מיבאת את המסגרת לאינדי, בהעתק הדבק.
בוחרת את המסגרת. בוחרת T עבור טקסט. לחיצה קטנה במסגרת ועכשיו הם דבוקים. קונטול B לסדר את הרווח מהמסגרת, הפנימי.
כשאת רוצה להגדיל או להקטין את המסגרת, את בוחרת את שניהם ולא רק את המסגרת טקסט. וככה הם הולכים ביחד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;2115096:
את עושה באילוס ריבוע, ומעבירה לו מברשת שהיא המסגרת.
את מיבאת את המסגרת לאינדי, בהעתק הדבק.
בוחרת את המסגרת. בוחרת T עבור טקסט. לחיצה קטנה במסגרת ועכשיו הם דבוקים. קונטול B לסדר את הרווח מהמסגרת, הפנימי.
כשאת רוצה להגדיל או להקטין את המסגרת, את בוחרת את שניהם ולא רק את המסגרת טקסט. וככה הם הולכים ביחד...

אני לא רואה שאפשר לכתוב בתוך המסגרת הזאת.
הוא 'כאילו' עושה מסגרת טקטס, אבל א"א לכתוב בתוכה,
אם מנסים לכתוב מיד מופיע ה+ האדום.

• הוסף לסימניות
אם תמונה שווה אלך מלים כמה שווה סרטון?

קבצים מצורפים

• סרטון ממצה מסגרת באינדי.wmv
    2.3 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;2115145:
אם תמונה שווה אלך מלים כמה שווה סרטון?

ממש תודה!
איזו השקעה!

אבל- אני רואה שהמסגרת משנה גודל באופן פרופורציונלי בלבד.

• הוסף לסימניות
נכון, אין אפשרות אחרת למיטב ידעתי.
הענין כאן הוא שאת עושה את זה בתור מברשת באילוס, ואז יש לך גמישות מרובה עם כל ריבוע, כלומר את עושה כמה ריבועים בגדלים לפי הגריד שלך, ומעבירה אותם לספריה ניידת ושם את עובדת.
אם את צריכה עוד איזה מסגרת או גודל את פשוט עושה עוד ריבוע באילוס והשאר הסטריה.
אגב זה עובד גם על משולשים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה