שילוב של מסך ירוק אפשר לשלב לי?

• הוסף לסימניות
משהו יכול לשלב את הסרטון של האוצר שבסופו יש מסך ירוק ובמסך ירוק לשים את היהלומים בסרטון השני?
תודה (אין לי פרמייר).

קבצים מצורפים

• Footage - 13498.mp4
    6 MB · צפיות: 68
  • Diamond - 9263.mp4
    1 MB · צפיות: 65
  • הוסף לסימניות
בהצלחה.

קבצים מצורפים

• Footage - 13498.mp4
    20.6 MB · צפיות: 64
  • הוסף לסימניות
יפה מצידך!
דוקא ניסיתי גם ולא ממש ידעתי איך לעשות את זה.
אפשר קצת הדרכה?

• הוסף לסימניות
מה הבעיה<
הורדת מסך ירוק פשוטה עם ULTRA KEY,
תנסי.. זה פשוט לגמרי

• הוסף לסימניות
כן,
ניסיתי בהתחלה באפטר והסתבכתי,
ברגע שעברתי לפרמייר הסתדר לי מצוין.
תודה.

• הוסף לסימניות
ואווווווווווו תודה רבה ענקת, מושלם מושלם!
(זה בשביל מחרוזת שיש בה תשיר "אוצר של יראת שמים אז זה האוצר).

• הוסף לסימניות
היי אפשר לשלב לי עוד משהו?:
תודה!

קבצים מצורפים

• רקעעע אדום.jpg
    רקעעע אדום.jpg
    KB 120 · צפיות: 53
  • Crown green screen video.mp4
    KB 364.7 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
בבקשה...

קבצים מצורפים

• כתר משולב.mp4
    5 MB · צפיות: 51
  • הוסף לסימניות
וואו תודה באמת יצא מדהים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה