כללי שילוב תמונות

• הוסף לסימניות
משהו שלקוחה רוצה למשפחה.. לחבר כמה אנשים שלא הצטלמו יחד ולשנות לכולם רקע
(גזירה של כ10 אנשים)
כמה הייתם לוקחים?

• הוסף לסימניות
תלוי ברמת הביצוע...

• הוסף לסימניות
רמת הביצוע היא רוצה רמה טובה שלא ישימו לב,
אני חושבת שיקח לי עד שלוש שעות

השאלה היא כמה מינימום שיך לבקש על דבר כזה..
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
350 שח בכיף. 10 אנשים זאת אומרת כל אחד עם רקע שונה, מרחק שונה, ואח"כ זה לא בדיוק משביע את רצונה וצריך לתקן, וצריך גם לשחק עם הצבעים. וצריך גם וגם וגם. תוסיפי תמיד ריזיקה של 15%.
משלמים לא רק על זמן, גם על מקצועיות.
ודרך אגב, מבחינת זמן - 120 ש"ח שעה זה סביר לחלוטין.

• הוסף לסימניות
לדעתי, מינימום שבמינימום 200 ש"ח

• הוסף לסימניות
זה שלוש תמונות של כמה קבוצות אנשים ומתוכם צריך חלק..
אתם עוזרים לי מאד תודה רבה רבה!!

• הוסף לסימניות
אני עבדתי על זה

וביקשתי 700 ש"ח העבודה הייתה קשה מאוד

עשיתי עוד כל מיני עבודות מהסוג הזה,
כל עבודה תלוי לפי רמת הקושי והזמן!

קבצים מצורפים

• לפני-אחרי.jpg
    1.5 MB · צפיות: 18

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה