• הוסף לסימניות
שילוב של צילום ופוטושופ
מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• square plates e-pic.jpg
    KB 595.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
ממש נראה מרשים!
אם אני מבינה נכון הצלחת מצולמת לבנה. והעיצובים בפוטושופ, נכון?
נראה מאוד יפה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;934089:
ממש נראה מרשים!
אם אני מבינה נכון הצלחת מצולמת לבנה. והעיצובים בפוטושופ, נכון?

ממש לא! הצלחות מצולמות עם העיצובים שלהם.

• הוסף לסימניות
לכאורה הרקע וההשתקפות בפוטושופ, כי לא הגיוני שהצלחות תעמודנה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;934104:
לכאורה הרקע וההשתקפות בפוטושופ, כי לא הגיוני שהצלחות תעמודנה..

אפשר להדביק, לא?

או להשעין על משהו יציב...

• הוסף לסימניות
מעולהה!!!
חוץ מזה שרקע אפור קצת מדכא. אפילו אם זה יהיה לבן על לבן זה יראה הרבה יותר מקצועי.

בניגוד למה שטוענים רבים, בעיקר צלמים, שהצילום צריך להיות מעולה ושהשימוש בפוטושופ הוא כהענקת ציון גרוע לעבודה של עצמך - אני דוקא חושבת שבעיקר בצילומי מוצר ופקשוטים פוטושופ הוא הכרחי ונותן הרבה כבוד למוצר המצולם.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
פוטושופ או לא
התוצאה מעולה

• הוסף לסימניות
מקסים! הרקע [וגם הצלחות]

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
אהבתי.

נכתב ע"י again;934253:
מעולהה!!!
חוץ מזה שרקע אפור קצת מדכא. אפילו אם זה יהיה לבן על לבן זה יראה הרבה יותר מקצועי.

לדעתי הרקע האפור מתאים מאד, ונראה מקצועי לחלוטין. (וגם לא מדכא. אבל זה כנראה עניין של טעם)
בכלל לא נראה לי שרקע לבן יותר טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה