כללי שילוט להכנסת ספר תורה

• הוסף לסימניות
בשעה טובה זכינו בהגרלה בספר תורה

אחרי שעשינו הכנסה מכובדת ומפוארת, גילינו שהספר הוא לפי מסורת תימן, ואנו כספרדים צריכים ספר אחר...

כעבור שנה וחצי, הצלחנו להחליף את הספר לספר ספרדי וכעת אנחנו מתכוננים לעוד הכנסה בעז"ה

הכנתי שילוט לבנין ומודעה והייתי שמח לחוו"ד ושיפורים
(ההדמיה לא משהו, אבל זה רק כדי להבין את הכיוון)
תודה מראש למעירים

קבצים מצורפים

• שלט בנין.png
    שלט בנין.png
    KB 181.5 · צפיות: 54
  • Artboard 1.jpg
    Artboard 1.jpg
    KB 306.1 · צפיות: 97
  • הדמיה.PNG
    הדמיה.PNG
    KB 308.5 · צפיות: 51
  • הוסף לסימניות
אין תגובות??

כל כך גרוע או כל כך טוב?

• הוסף לסימניות
הכל מאד יפה
הצבעים, העיצובים,
הפריע לי המלים המאונכות.
אני מבינה שרציתם לעשות משחק טיפוגרפי,
אבל ההיפוך במקרה הזה- להכנסת ספר תרה, עם פסוקים, לא יושב לי טוב.

• הוסף לסימניות
אני ממש אהבתי. מקורי!!!
גם קריא וברור וגם מפואר ויוקרתי.
האותיות המכווצות בשלט המרכזי - כך זה במקור או שבגלל המתיחה של השלט? קצת מפריע לי בעין.
כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;2402842:
הכל מאד יפה
הצבעים, העיצובים,
הפריע לי המלים המאונכות.
אני מבינה שרציתם לעשות משחק טיפוגרפי,
אבל ההיפוך במקרה הזה- להכנסת ספר תרה, עם פסוקים, לא יושב לי טוב.

מדובר בשלט באורך 16 מטר ברוחב מטר וחצי, בלי המשחק הטיפוגרפי הזה יהיה קשה למלא אותו...

יש לכם רעיון אחר איך לעשות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וורובל;2402874:
אני ממש אהבתי. מקורי!!!
גם קריא וברור וגם מפואר ויוקרתי.
האותיות המכווצות בשלט המרכזי - כך זה במקור או שבגלל המתיחה של השלט? קצת מפריע לי בעין.
כל הכבוד!

תודה רבה

זה רק בגלל ההדמיה, זה אמור להראות כמו התמונה הארוכה שצרפתי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ollyco;2402164:
אחרי שעשינו הכנסה מכובדת ומפוארת, גילינו שהספר הוא לפי מסורת תימן, ואנו כספרדים צריכים ספר אחר...

זה הכי סקרן אותי
איך דבר כזה קורה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EPaP;2402985:
זה הכי סקרן אותי
איך דבר כזה קורה?

קורה...

משמים ככה רצו..

אי הבנה בין סוחר א' לסוחר ב' למוסד שעשה את ההגרלה, ואני בגלל לחץ של זמן (וחוסר ניסיון) לא בדקתי את הספר לפני...

כנראה משמים רצו לזכות אותנו בעוד הכנסה...

• הוסף לסימניות
מקפיץ

ממש לפני הדפסה

יש לכם רעיונות לשיפורים?

• הוסף לסימניות
לשנות את הצבע של הכתב כי יש אותיות שהם בצבע בורדו כזה וזה על רקע גם בורדו קצת אז קשה לקרוא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה