כללי שילוט לתערוכה

• הוסף לסימניות
בע"ה יהיה לנו דוכן ביריד העודפים בבנייני האומה ממוצ"ש ועד ליום שני הבעל"ט.
לצורך זה עלי לתלות שילוט בהתאם, הן לפרסום והן כדי למשוך קהל בתחרות מול האחרים.
מאחורנו יהיה קיר, ואני מתחנן לתלות עליו שילוט בגודל של A4 או קצת יותר גדול בצורה הבאה. אנא - חוו את דעתכם בנידון:

קבצים מצורפים

• Bild3.jpg
    KB 425.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מתח, ידע או הומור. לא עם נקודה ולא עם פעמיים או. כך נ"ל

• הוסף לסימניות
דרך אגב לא ידעתי שאתה (eli7) מהאחים גולד.
למה אתה לא אומר?
וזה לא שאני חדדשה בפורום!!!:confused::confused:

• הוסף לסימניות
אבל אחרי הביקורת (בונה כמובן) יש מצב למחיר עוד יותר מיוחד לחברי הפורום? אני מעוניין בסט שלם (למרות שאת המזוזוה יש לי כי אותו אנחנו מפיצים...)

• הוסף לסימניות
A4 קטן - קיבלתי. נעשה A3.
המביט - אתה אומר דבר אחד, אני כתבתי דבר אחד. זה בכוונה כך.
אני לא מהאחים גולד, אלא אלי מהצמד אלי וגולד. גולד הוא שותף אך עדיין לא אח.
נקי - אני יודע. עיקר הבעיה במצבים כאלה היא, שאין לי מושג מי השכנים שלי, ומה השילוט שלהם. אני חייב לבלוט בכל מחיר... פשוט אין לי כמעט זמן, ואני משתמש בעיקר בחומר מוכן מהעבר.
אגב, מישהו הציע לי לבקש להיות ליד מחלקת ההלבשה, ובזמן שהנשים יסתובבו שם, הבעל והילדים המשועממים יפנו אלי... נחיה ונראה.

• הוסף לסימניות
ספר בודד שלכם הוא יותר גדול מa4, גם A3 קטן.

חוץ מזה, עדיף כבר ספר אחד שלכם בגודל A3 עם כיתוב מעליו מאשר מודעה עמוסה כזאת.

ומאיפה הפונטים העתיקים הללו? רואים שאתה מתעסק הרבה עם הסטוריה... סליחה על הביקורת הקטלנית...

עוד משהו? הצבעים לקחת מהלוח של הקומיקס... תוריד את כמות הצבעים.

• הוסף לסימניות
זו לא מודעה אחת, אלא הדמייה של קיר שלם, עם שלטים בגודל של A3. יהיה גם יותר רווח בין השלטים מאשר בתמונה כאן.

• הוסף לסימניות
-

לפעמים עדיף לכסות שטח במודעה אחת זהה שתופסת את העין יותר מקוקטייל כזה של צבעים.
במיוחד שהכל יהיה בלגן של צבע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eli_7;51004:
זו לא מודעה אחת, אלא הדמייה של קיר שלם, עם שלטים בגודל של A3. יהיה גם יותר רווח בין השלטים מאשר בתמונה כאן.

אה, עכשיו מובן יותר!

סליחה. חבל שלא הסברת...

עוד משהו: כמה ספרים יש בסט? לא כתוב. ולא כולם זוכרים בע"פ. אם תדגיש שספר בודד עולה כך וכך וסט של כך וכך ספרים עולה כך וכך, זה יהיה יותר ברור ואמין.

לדוגמא, כשאני רואה פרסומות שלא כותבים מחיר, או שכותבים במקום מחיר 30% הנחה, אני מיד מדפדף הלאה.

• הוסף לסימניות
תודה על כל התגובות. ונתנו - אני רואה שאסור להרגיל את הציבור לסטנדרטים... אפילו את המירכוזים במודעות עשיתי רק לפי העין, בגלל לחץ זמן.
אינני יכול לשים רק מודעה אחת, כי יש לי 4 ספרים וגם המודעה של משפחה, וכמובן גם המודעה של המחיר.
תבינו, בניגוד למודעות פרסומת שנועדו להצרב בתודעה או בתת המודע, ולהשפיע לטווח ארוך, לכשיגיע הקונה הפטנציאלי לחנות ספרים או כשיחשוב על מתנה וכו', כאן יש מטרה אחת בלבד - למשוך קהל, כאן ועכשיו.
איך אמר מישהו? לא משנה איך תאיית את שמי, העיקר שתעשה את זה בקול.

• הוסף לסימניות
כל ספר 55 ש"ח, חייב להיות בגופן יציב וחזק כמו נרקיס בלוק למשל, עם המקסימום עובי ששייך, הכי קונטרסטי שאפשר.

• הוסף לסימניות
ותודה לקופירייטר מגרפומדיה על השירות...
כולכם מוזמנים ליריד.

• הוסף לסימניות
במקום כל הצעטאלאך הייתי מציע לך לקחת את הדמיות המיוחדות שמוכר לכולם ולהדפיס בגודל מקורי (ילד = בגודל של ילד) על קנווס. ולפרוס אותם בשטח.

ברקע מאחורי המוכר, לא צריך להיות כמו לוח מודעות. עדיף שתשים אחד גדול, מאשר המון קטנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה