עזרה שילמתי על תוכנית ג'ימיני ומקבל חסימה כמעט על כל שאלה.

• הוסף לסימניות
רכשתי מנוי לתוכנית של ג'ימיני (Gemini) כדי להיעזר בו ככלי עבודה וכסיוע בשאלות יומיומיות, אבל בפועל אני מרגיש שזרקתי את הכסף לפח.
כמעט על כל שאלה שאני שואל, ובכלל לא בנושאים רגישים, אלא שאלות כלליות לחלוטין, אני מקבל את התגובה הקבועה המתסכל הזה:
"אופסס... נטפרי לא מרשה לי לדבר איתך על זה..."
זה מרגיש כאילו המערכת "תקועה" על המשפט הזה. אני מבין את הצורך בסינון ובשמירה על ערכים, אבל כרגע המצב הוא שגם בתוכנית בתשלום, כמעט כל היכולות של המודל חסומות או מוגבלות עד לרמה שהוא פשוט לא שימושי.
האם עוד מישהו כאן שמשלם על התוכנית נתקל בחסימות גורפות כל כך בכל הסינונים?
האם יש דרך לעקוף את זה או שזה פשוט המצב הקיים בנטפרי?
יש טעם להמשיך את המנוי בתנאים האלו?
אשמח לשמוע מניסיון לפני שאני מבטל את המנוי.

• הוסף לסימניות
כל נושא יהודי נחסם, בעבר זה היה אחרת עם פחות חסימה, היום כמעט כל נושא שהוא מקשר איכשהו ליהדות גורם לחסימה, כולל גם מסלול עם קברי צדיקים או שאלה על שכונה חרדית וכו' גורם במקרים רבים לחסימה.

• הוסף לסימניות
לגמרי.
כמו שציינו - כל נושא שאיכשהו קשור אפי' בקשר רחוק לדת - נחסם.
אבל מעבר לזה הוא שימושי מאד.
ואם נתקלת בחסימה על שאילתה מסוימת, ניתן לערוך את השאלה, תחשוב מה יכול לגרום לזה ותשנה את השאלה. הרבה פעמים זה עוזר.

אם כבר יש משהו שמרגיז בנטפרי וג'מיני זה ההיסטוריה של הצ'אטים...

• הוסף לסימניות
רכשתי מנוי לתוכנית של ג'ימיני (Gemini) כדי להיעזר בו ככלי עבודה וכסיוע בשאלות יומיומיות, אבל בפועל אני מרגיש שזרקתי את הכסף לפח.
כמעט על כל שאלה שאני שואל, ובכלל לא בנושאים רגישים, אלא שאלות כלליות לחלוטין, אני מקבל את התגובה הקבועה המתסכל הזה:
"אופסס... נטפרי לא מרשה לי לדבר איתך על זה..."
זה מרגיש כאילו המערכת "תקועה" על המשפט הזה. אני מבין את הצורך בסינון ובשמירה על ערכים, אבל כרגע המצב הוא שגם בתוכנית בתשלום, כמעט כל היכולות של המודל חסומות או מוגבלות עד לרמה שהוא פשוט לא שימושי.
האם עוד מישהו כאן שמשלם על התוכנית נתקל בחסימות גורפות כל כך בכל הסינונים?
האם יש דרך לעקוף את זה או שזה פשוט המצב הקיים בנטפרי?
יש טעם להמשיך את המנוי בתנאים האלו?
אשמח לשמוע מניסיון לפני שאני מבטל את המנוי.
זה ידוע שאצל ג'מיני נטפרי מוגזם וא"א כמעט לדבר איתו.
אפילו נטפרי מודים בזה ואומרים שהGPT יותר יעיל.
לא ברור למה זה ככה מה שבטוח תבטל את התוכנית.

• הוסף לסימניות
מה שמרגיז ביותר, שהרבה אני כותב מגילה, ואני מבקש שיסדר לי שיתאים למכתב או מודעה, ואופס נטפרי לא מרשה.... כעת לך תחפש את המילה שהרגיזה את נטפרי

• הוסף לסימניות
לפעמים עוזר לפתוח שיחה חדשה ולשנות קצת את הניסוח אפשר לסובב אותו ממש קצת אבל הוא חוסם בלי קשר
כמו שאמרו נטפרי מודעים לזה

• הוסף לסימניות
מאכזב, לפחות אלו שמשלמים שיפתחו קצת יותר, הרי הנושאים הרגישים או לא צנועים בכל אופן חסומים בגלל המילים.
קצת התחשבות

• הוסף לסימניות
איך קשור התשלום לחסימה?
ולא נראה לי שזה אשמתם כמו שאמרו זה הבעיה של המעבד של גוגל הוא פשוט לא קולט טוב ניואנסים חרדיים
ולכן זה משתנה בין בינה לבינה ותלוי גם אם תפתח שיחה חדשה

• הוסף לסימניות
אם כבר יש משהו שמרגיז בנטפרי וג'מיני זה ההיסטוריה של הצ'אטים...
הפיתרון שהשיחות ישמרו-
ליצור Gem אישי, לא צריך להגדיר אותו רק לתת שם
וכל שיחה להיכנס דרכו ולא מדף שיחה רגיל.

• הוסף לסימניות
מה שמרגיז ביותר, שהרבה אני כותב מגילה, ואני מבקש שיסדר לי שיתאים למכתב או מודעה, ואופס נטפרי לא מרשה.... כעת לך תחפש את המילה שהרגיזה את נטפרי
כדאי לעשות העתק הדבק למגילה ואז לשאול בצ'אט אחר.

• הוסף לסימניות
מחילה על הבורות אבל איך עושים את זה:
בצד ימין של הצאט- כשהתפריט (איפה שהרשימה של השיחות) פתוח
יש כותרת Gems
ללחוץ עליה
יש בדף כפתור כחול שכתוב עליו + Gem חדש
לחיצה עליו תוביל לדף של יצירת Gem
אפשר להגדיר לו הוראות, ולשמור בצד שמאל למעלה.

• הוסף לסימניות
אני בנטפרי ויש לי היסטוריית שיחות ב GPT חינמי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה