שילמתי פעמיים על הזמנה מעלי אקספרס והיא כבר נשלחה!!

• הוסף לסימניות
איך אני מקבלת זיכוי??
לא יודעת איך קרה קיבלתי מייל שממתין לתשלום חשבתי אולי שילמתי בטעות אם אשרי שבוטל אז שילמתי שוב
איך אני מקבלת חזרה?
לא מצליחה לצור קשר נורמלי עם המוכר

• הוסף לסימניות
אם כבר עברו כמה ימים ואין זיכוי אוטומטי.
תפתחו סכסוך באתר, ולא בפניה למוכר.

• הוסף לסימניות
זו קניה ראשונה שלכם? יש בפרטי ההזמנה פתיחת סכסוך.

• הוסף לסימניות
הכל כתוב שם מאד ברור.
בהתחלה פונים למוכר, ואם לא ענה מזכים אתכם.
אם הוא ענה אתם יכולים להגיב.
ויש שלב שאם לא מסתדרים אז האתר עצמו מתערב.

ואכן מקבלים בעיקרון עדכון למייל, אבל תבדקו כל יומיים ליתר ביטחון.

• הוסף לסימניות
@A052
המוכר מתעקש על החזרה של הפריט ואז אקבל החזר,
איך מחזירים בפועל? אפשר פשוט לא לאסוף את זה וזהו?

• הוסף לסימניות
לא זכיתי להבין מה זה יעזור?
אם שילמתם פעמיים איך זה יעזור שלא תאספו את הפריט?

תציגו הוכחה שירד לכם פעמיים באשראי ותעלו לאתר, ואל תסכימו לכלום מלבד ההחזר של כפל התשלום.

• הוסף לסימניות
לא זכיתי להבין מה זה יעזור?
אם שילמתם פעמיים איך זה יעזור שלא תאספו את הפריט?

תציגו הוכחה שירד לכם פעמיים באשראי ותעלו לאתר, ואל תסכימו לכלום מלבד ההחזר של כפל התשלום.
אוי אז כנראה לא הייתי מובנת
שילמתי פעמיים וזה הזמין פעמיים!!
קבלתי הודעה שממתין לתשלום ומיד שילמתי, חשבתי אולי מספר האשראי שהיה במערכת כבר בוטל,
ואז אני רואה שנשלחה לי פעמיים אותה הזמנה

• הוסף לסימניות
גם לי קרה לאחרונה
שלחו לי מייל שההזמנה ממתינה לתשלום
אחרי שכבר שילמתי
כנראה סוג של באג או שיטת מצליח

• הוסף לסימניות
אוי אז כנראה לא הייתי מובנת
שילמתי פעמיים וזה הזמין פעמיים!!
קבלתי הודעה שממתין לתשלום ומיד שילמתי, חשבתי אולי מספר האשראי שהיה במערכת כבר בוטל,
ואז אני רואה שנשלחה לי פעמיים אותה הזמנה
אז אם ככה בעיקרון לא לקחת את המוצר אמור להחזיר אותו למוכר, אבל זה יכול לקחת חודשים.
לעומת איסוף ושליחה פיזית על ידכם שאמור לזרז את זה, ומצד שני יעלה לכם דמי משלוח לסין.

תכתבו לו בתשובה שלכם שעקרונית אתם מסכימים להחזיר ע"י אי לקיחת המוצר (אם בכלל הוא יגיע לסניף ולא ישירות אליכם כמו שקיים במוצרים קטנים) אבל אתם לא יכולים לקחת על זה אחריות אם זה לא יגיע בכלל וכדו'.

ותראו מה הוא יגיב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה