דרוש מידע שימוש באבקת איבוק לשוקולד

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת לתת הנחיות לשימוש?
ניסיתי למרוח אבקת זהב עם מכחול על פרלין שוקולד (שהוקפא בתבנית סיליקון) אבל נוצרה מיד רטיבות שמרחה את האבקה והיא כמעט לא נשארה. האם זה מיועד לזה? מה יכול להיות לא נכון?

• הוסף לסימניות
צודקת. האבקה שבאה עם רטיבות מהקפאה ממיסה אותה ומכערת.
אני משתמשת רק לקישוט בו ביום.
אולי יש דרך נוספת לשימור, נשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
יש כמה דרכים:
1. לשים את האבקה בתבנית ומעל זה לצקת את השוקולד - האבקה נהיית חלק מהשוקולד ונשמר מדהים.
2. שוקולד מטומפרר - לא 'מזיע' - ואז אין בעיה לשים אבקה
3. הפתרון הקלאסי: לצבוט מעט מהאבקה בידים ולנשוף על הפרלין.... אבל זה רק אם מכינה לבני ביתך....
4. אישית - אני מניחה את האיבוק לפני ההקפאה. נשמר מקסים.

• הוסף לסימניות
אני אוהבת לערבב את האבקה במעט אלכוהול-שהוא חומר מתנדף-ואז לצבוע במכחול,
מתקבלת צביעה חלקה ויפהפיה!
לגבי הקפאה, אני לא בטוחה ב-100% - זה הי' לפני הרבה זמן
קרוב לוודאי שזה נשמר לי מצוין,
כי לא זכורה לי איזו שהיא תקלה

• הוסף לסימניות
יש כמה דרכים:
1. לשים את האבקה בתבנית ומעל זה לצקת את השוקולד - האבקה נהיית חלק מהשוקולד ונשמר מדהים.
2. שוקולד מטומפרר - לא 'מזיע' - ואז אין בעיה לשים אבקה
3. הפתרון הקלאסי: לצבוט מעט מהאבקה בידים ולנשוף על הפרלין.... אבל זה רק אם מכינה לבני ביתך....
4. אישית - אני מניחה את האיבוק לפני ההקפאה. נשמר מקסים.

תודה רבה לכולכן! הענין שהכנתי קודם את השוקולד, הקפאתי ורק אז חשבתי להוסיף את האבקה לקישוט. אחרי שהוספתי אותה על אחד לנסיון, לא ניסיתי להקפיא. שוקולד מטומפרר זה קצת יותר מידי לחובבנית כמוני...
אנסה לעשות שוקולדים נוספים עם אבקה לפני ההקפאה.

• הוסף לסימניות
אני אוהבת לערבב את האבקה במעט אלכוהול-שהוא חומר מתנדף-ואז לצבוע במכחול,
מתקבלת צביעה חלקה ויפהפיה!
לגבי הקפאה, אני לא בטוחה ב-100% - זה הי' לפני הרבה זמן
קרוב לוודאי שזה נשמר לי מצוין,
כי לא זכורה לי איזו שהיא תקלה
את זוכרת אולי איזו כמות של אלכוהול לאיזו כמות אבקה? האם הצביעה מתקבעת יותר עם האלכוהול?

• הוסף לסימניות
זה כבר לפי הרגשה,
שיהי' לך פשוט נח למשיחה במכחול,
ממש כמו צבע שמן שאת מדללת לצביעה

• הוסף לסימניות
יש לי כדורי שוקולד מצופים במקפיא
אני רוצה לצבוע אותם באבקה, וחוששת שהכדורים יזיעו והצבע ירד
מה מומלץ לעשות ?
פליז עזרתכם !
@מתוקינג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה